Cele mai citite
 


Tratament pentru durerea dinţilor sensibili
miercuri, 7 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Au, ma doare!, Stomatologie
 

Durerea dinţilor sensibili poate fi calmată cu o nouă pastă de dinţi, care asigură şi o protecţie pe termen lung împotriva apariţiei acestei dureri.

Potrivit unui comunicat de presă care anunţă lansarea noii paste de dinţi, Sensodyne Rapid are o formulă special concepută, cu acetat de stronţiu, care sigilează ecanaliculele dentinare expuse, prevenind astfel stimulii să ajungă la nerv şi să provoace durerea.
Efectul rapid şi eficient poate fi testat aplicând pe zona dureroasă a dintelui o cantitate de pastă de mărimea unui bob de mazăre, cu care se masează dintele timp de 60 de secunde.
În plus, folosită de două ori pe zi, la fiecare periaj, pasta de dinţi oferă protecţie pe termen lung împotriva durerii cauzate de sensibilitatea dureroasă a dinţilor, pe lângă toate beneficiile unei paste de dinţi obişnuite: protecţie anticarie, curăţare şi o respiraţie proaspătă.
Sensibilitatea dentară este o problemă din ce în ce mai des întâlnită, afectând astăzi una din trei persoane, însă puţini sunt cei care o tratează.
'Problema dinţilor sensibili poate apărea în adolescenţă, iar în cazul în care nu este tratată, poate afecta plăcerea de a consuma anumite alimente sau băuturi. Iată motivul pentru care oamenii adoptă diverse comportamente pentru a evita durerea cauzată de sensibilitate. Cel mai simplu răspuns este folosirea unei paste de dinţi special concepute pentru tratarea dinţilor sensibili', susţine dr. Maliţa Cinel.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dinti sensibili? Dr. Andra Custura iti spune cum ii poti ingriji acasa Sensibilitatea dentara este una din cele mai comune probleme dentare cu care se confrunta majoritatea pacientilor, dar care in acelasi timp este si foarte rar tratata. Sensibilitatea care apare este un semn clar ca exisa o problema la nivelul cavitatii bucale si al dintilor, de aceea cauza trebuie...
Studiu Ipsos: 80% dintre romani au probleme dentare Pe fondul unei nevoi ridicate a romanilor pentru informare cu privire la igiena orala, GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare Romania si Wrigley Romania au lansat campania „Zambeste Romania”, axata pe constientizarea problemelor privind importanta sanatatii orale si educarea in aceasta arie.
Cum alegem corect PASTA de dinti pentru copii? Interviu cu medicul stomatolog Dr. George Luca.
Campania "Zâmbeşte România": Parlamentarii au primit sfaturi de igienă orală de la copii Parlamentarii au primit sfaturi de igienă orală de la copii în cadrul campaniei "Zâmbeşte România", cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii Orale care se marchează pe 20 martie.
Satu Mare: Peste 2.000 de copii au primit gratuit periuţe şi pastă de dinţi Peste 2.000 de copii din judeţul Satu Mare au primit gratuit periuţe şi pastă de dinţi din partea organizaţiei Caritas, medicii care i-au consultat atrăgând atenţia asupra problemelor grave cu care aceştia se confruntă.
Paste de periaj pentru hipersensibilitate dentinară Bucureşti, 27 aprilie /Agerpres/ - O nouă pastă de profilaxie cu tehnologia Pro-argin pentru tratarea dinţilor sensibili va fi lansată în curând.