Cele mai citite
 


'Dializa de vacanţă' - program pentru bolnavii aflaţi în concediu
miercuri, 7 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Programul ''Dializa de vacanţă'' asigură rezervarea şedinţelor de dializă astfel încât pacienţii pot pleca în concediu, continuându-şi totodată şedinţele de tratament prin hemodializă la cele mai înalte standarde de calitate.
Oraşele incluse în program acoperă destinaţii diferite: staţiunile de pe litoral (Constanţa), staţiunile de pe valea Prahovei (Braşov), mănăstirile din Moldova (Suceava, Iaşi, Bacău), Slănic Moldova (Oneşti), Băile Felix, Herculane (Oradea).
Programul ''Dializa de vacanţă'', iniţiat de Fresenius NephroCare, nu presupune niciun cost pentru pacient, tratamentul fiind decontat în totalitate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Cei care vor să se programeze o pot face la telefonul 0723.550.123 sau dializadevacanta@fmc-romania.ro.
''Persoanele care urmează un tratament de dializă întâmpină în general dificultăţi în a-şi planifica vacanţa, din cauza limitelor legate de mobilitate. Sunt practic dependente de aparatele de dializă, deoarece sunt nevoite să urmeze tratamentul de mai multe ori pe săptămână, aceste şedinţe fiindu-le vitale. Prin programul 'Dializa de vacanţă', pacienţii se pot bucura nestingherit de concediu alături de cei dragi. Programul pentru această vară propune o varietate mare a destinaţiilor şi aceeaşi calitate a serviciilor de dializă întâlnită în toate centrele noastre. Deja efectuăm tratamente prin hemodializă pacienţilor din ţară şi străinătate în centrele noastre, iar feed-back-ul din partea pacienţilor este foarte bun'', a declarat Ioana Ţoncu, director Operaţional Fresenius NephroCare România.
Orice persoană care urmează un tratament prin hemodializă se poate înscrie în acest program, în baza acordului din partea medicului nefrolog curant şi prin programare cu cel puţin două săptămâni înainte la centrul din apropierea zonei alese pentru petrecerea vacanţei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Bolnavii care fac dializă, primii care au primit în judeţ cardul de sănătate Un număr de 278 de pacienţi ai Centrului de Dializă din Bacău sunt primii din judeţ care au primit de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bacău Cardul Naţional de Sănătate ce permite identificarea pacientului ca asigurat în Sistemul naţional al asigurărilor de sănătate, pentru a putea beneficia...
Braşov: Hospice Casa Speranţei a lansat Ghidul de îngrijire paliativă de bază Braşov, 25 iulie /Agerpres/- Hospice Casa Speranţei a lansat luni, la Braşov, Ghidul de îngrijire paliativă de bază şi platforma online cu mărturiile pacienţilor şi a primilor medici de familie din România care acordă îngrijire paliativă de bază. În ultimele 39 de luni, Hospice Casa Speranţei a testat...
Iaşi: CJAS a distribuit 530 de carduri de sănătate celor care au nevoie de dializă Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iaşi au distribuit în luna iunie 530 de carduri de sănătate asiguraţilor incluşi în programul naţional de dializă.
Sistem de telemedicină - implementat la Iaşi; Thompson: Serviciile IT nu compensează un sistem de sănătate subfinanţat, dar aduc eficienţă General Electric Healthcare a implementat la Iaşi un sistem de telemedicină care, timp de trei ani, a asigurat gestionarea fluxului de informaţii cardiologice şi a salvat 500 de persoane din zona Moldovei, au declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii companiei.
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
Pacienţii care fac dializă se pot bucura acum de un nou sejur la munte, la IHS Buşteni, unde îi aşteaptă un peisaj mirific cu multă zăpadă IHS (International Healthcare Systems) continuă campania “Dializa în vacanţă”, prin care pacienţii care suferă de insuficienţă renală cronică, se pot bucura de un nou sejur în staṭiunile de pe Valea Prahovei, alături de cei dragi, fără a avea grija tratamentului medical.