Cele mai citite
 


Cauza decesului rănitului de la Spitalul Militar Central a fost şocul postcombustional
miercuri, 7 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autopsia efectuată militarului accidentat în catastrofa aviatică de la Tuzla care a decedat, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Militar Central, a relevat că acesta a murit din cauza şocului postcombustional, au declarat pentru AGERPRES surse medicale de la Institutul de Medicină Legală 'Mina Minovici'.
Acesta nu a avut leziuni traumatice, decesul a survenit ca urmare a arsurilor foarte grave pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului, 50% fiind carbonizat, au precizat sursele medicale.
Militarul a decedat în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva. Acesta fusese internat la Spitalul Militar Central din Bucureşti în stare foarte gravă, având arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului şi leziuni interne.
Ceilalţi doi răniţi aduşi tot de la Tuzla sunt stabili, prezintă politraumatisme, dar sunt cooperanţi.
Alte 11 persoane au murit în urma accidentului, după ce avionul în care se aflau, aparţinând Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene din Boboc, care executa o misiune de zbor pentru antrenamente de paraşutare, s-a prăbuşit pe aerodromul Tuzla.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Unul dintre cei trei răniţi la Tuzla a decedat la Spitalul Militar Central Unul dintre cei trei răniţi în accidentul aviatic de la Tuzla a decedat în noaptea de luni spre marţi, în ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Militar Central din Bucureşti de a-l salva, potrivit unor surse medicale.
Turcia: Autopsia fostului preşedinte Ozal a identificat substanţe toxice, dar cauza decesului rămâne neclară Osemintele fostului preşedinte turc Turgut Özal, cel care a condus ţara după regimul militar în anii 1980, conţin substanţe toxice, dar cauza decesului rămâne neclară, relatează presa locală de miercuri, citând rezultatele autopsiei efectuate de institutul de medicină legală, transmite Reuters.
Gorj: Medicii legişti au stabilit că la bebeluşul decedat la Novaci nu s-a instalat respiraţia extrauterină Reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală (SML) Gorj au finalizat necropsia bebeluşului decedat la naştere în noaptea de marţi spre miercuri la Spitalul Orăşenesc Novaci în urma unei operaţii de cezariană de urgenţă care a vizat salvarea vieţii mamei şi a fătului, rezultatele indicând faptul că acesta...
Principalele evenimente interne ale zilei de 31 octombrie - În urma incendiului petrecut în noaptea de 30 spre 31 noiembrie la Club Colectiv din Bucureşti, soldat cu numeroase victime, secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că bilanţul până la ora 8.00 era: 26 de decese în pre-spital, unul în spital, deci 27 în total; 184 prezentări în total în spitale, dintre...
O nouă amânare în dosarul privind Maternitatea Giuleşti; termen - 14 mai Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au amânat marţi pentru 14 mai dosarul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, deoarece nu au primit documentele solicitate de la spitalele Marie-Curie şi Grigore Alexandrescu şi de la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici", care ar putea duce la schimbarea...
Primul avion cu români răniţi în Muntenegru a aterizat la Bucureşti Primul avion cu români răniţi în Muntenegru a aterizat la Bucureşti.