Cele mai citite
 


Mehedinţi: Coşuri umanitare amplasate în magazinele din Drobeta Turnu Severin
miercuri, 7 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Organizaţia non-guvernamentală Cordelia şi filiala Crucea Roşie din judeţul Mehedinţi au amplasat, marţi, în 11 marketuri din Drobeta Turnu Severin coşuri umanitare pe care este inscripţionat apelul 'Să ajutăm Moldova!'.
Unul din iniţiatorii acestei acţiuni, Corina Rotescu, a declarat pentru AGERPRES că s-a recurs la această soluţie întrucât 'se cunoaşte generozitatea severinenilor atunci când este vorba de semenii lor care, în urma inundaţiilor, au nevoie de sprijin'.
'În aceste coşuri cumpărătorii pot pune produse perisabile, apă minerală sau plată şi sucuri. Ele sunt supravegheate şi preluate de voluntarii noştri care le depozitează în containere astfel încât să nu perturbăm activitatea magazinelor respective şi nici să afectăm în vreun fel gestiunea acestora', a precizat Rotescu.
Produsele care vor fi astfel colectate vor fi depozitate într-un depozit al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi care peste câteva zile va organiza un convoi umanitar spre localităţile sinistrate din Moldova.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Unitate spitalicească fără apă caldă în Drobeta Turnu Severin Spitalul Grecescu, divizie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde funcţionează secţiile Dermatologie şi Contagioase, a rămas de două săptămâni fără apă caldă.
Mehedinţi: Dispecerat comun ISU-SAJ, operaţionalizat la Drobeta Turnu Severin Un dispecerat integrat comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost operaţionalizat în judeţul Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al structurii, Ramona Nistor.
Mehedinţi:Apa din aproape jumătate din fântânile publice din Drobeta Turnu Severin, contaminată cu nitraţi Parametrii chimici şi bacteriologici ai apei din şapte din cele douăsprezece fântâni publice din municipiul Drobeta Turnu Severin nu corespund normelor şi depăşesc valorile admise, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Romaniţa...
Mehedinţi:Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin a primit sponsorizări în valoare de aproximativ 750.000 lei În anul 2012 Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a primit sponsorizări de la diferite entităţi economice din ţară şi străinătate în valoare de 747.870 lei, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul Nicoleta Manu.
Crucea Roşie lansează un apel umanitar pentru sinistraţii din Serbia şi Bosnia-Herţegovina Crucea Roşie Română a lansat luni un apel umanitar de urgenţă pentru persoanele afectate de inundaţiile din Serbia şi Bosnia-Herţegovina.
Mehedinţi: ISU a intervenit, în primul semestru, în peste 2.700 de situaţii de urgenţă ISU Mehedinţi a desfăşurat, în primul semestru al anului, 2.775 intervenţii, conform raportului prezentat, marţi, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Mehedinţi. Misiunile au fost derulate în urma primirii, prin intermediul SNUAU 112, a unui număr de 4,375 apeluri...