Cele mai citite
 


Sa dam o mana de ajutor!
miercuri, 7 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

Euro Mini Storage si Brands Addict au devenit partenerii campaniei initiate de Clubul Copiilor Sanatosi (http://www.ingrijireacopilului.ro/blog/s/ajuta-sinistratii-%21.html)

 

 

Echipa Clubului Copiilor Sanatosi vine in ajutorul celor care, in aceste momente, au mare nevoie de sprijin, material si mai ales moral.
Cum? Am format detasamente de medici si voluntari ce se vor deplasa in zonele cu inundatii pentru a oferi consultanta medicala gratuita persoanelor din aceste zone, in special copiilor.

 

 

Euro Mini Storage ne ofera locul in care ne puteti aduce donatiile pentru sinistratii din Moldova! Acum avem suficient spatiu de colectare si depozitare a produselor aduse de cei dorinici sa-i ajute pe cei aflati in dificultate. Desi am incercat, Primaria Bucuresti nu ne-a oferit spatiul necesar in acest sens, si imbratisam cu drag initiativa Euro Mini Storage de a se alatura demersului nostru.
Brands Addict va asigura transportul donatiilor catre sinistrati, astfel incat cei mai putin norocosi sa primeasca cele oferite de dumneavoastra! Le multumim pentru deschidere si suntem onorati sa ii avem ca parteneri.
Euro Mini Storage se afla pe Bd. Theodor Pallady Nr.42 J, Sector 3, spre Autostrada Soarelui . Sambata si duminica, pe 10 si 11 iulie, intre orele 11 – 18, membrii echipei Clubului Copiilor Sanatosi (http://www.ingrijireacopilului.ro/blog/s/ajuta-sinistratii-%21.html) se vor afla aici pentru a primi donatiile dumneavoastra. Sinistratii au nevoie de tot ceea ce le puteti oferi: orice ajutor, oricat de mic, conteaza enorm pentru ei!
 
Echipa Clubul Copiilor Sanatosi
Persoana de contact
Alina Calatean
Tel: 0769 058 759
Web: www.ingrijireacopilului.ro                                

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Voluntari olandezi au construit un Centru multifuncţional pentru tinerii cu dizabilităţi Un număr de 40 de pensionari olandezi din Amsterdam, având vârste cuprinse între 60 şi 82 de ani, au construit în Bacău, muncind mai bine de şase luni, un Centru multifuncţional destinat desfăşurării de activităţi recuperatorii, în cadrul Asociaţiei Betania, pentru tinerii având handicap neuromotor.
Fumatul la mana a doua. Categorii vulnerabile – riscuri si drepturi Societatea Romana de Pneumologie arem placerea de a va invita la un nou simpozion de tabacologie, organizat in data de 22 noiembrie la Centrul National de Arta Tinerimea Romana.Tema evenimentului va fi “Fumatul la mana a doua. Categorii vulnerabile – riscuri si drepturi”. Va asteptam la Bucuresti...
Mai mulţi voluntari din Bucureşti şi Harghita au primit certificatul de instructor mediator Douăzeci de voluntari de la filialele Crucii Roşii din sectorul 5 al Capitalei şi din judeţul Harghita au primit, miercuri, certificatul de instructor mediator în urma efectuării a trei module cuprinse în proiectul "Street Mediation" (Medierea conflictelor stradale).
Sa dam o mana de ajutor sinistratilor din Serbesti! Va asteptam sambata si duminica aceasta, pe 10 si 11 iulie, intre orele 11.00 – 18.00 la Euro Mini Storage (Bd. Theodor Pallady Nr.42 J, Sector 3, spre Autostrada Soarelui) pentru a aduce donatiile dumneavoastra.