Cele mai citite
 


Botoşani: Îngrijire medicală la domiciliu pentru persoanele afectate de inundaţii
joi, 8 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Persoanele bolnave din municipiul Dorohoi, ale căror case au fost afectate de inundaţiile de săptămâna trecută, vor beneficia de îngrijire medicală la domiciliu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Ovidiu Mimor.
Potrivit acestuia, de programul de consultaţii şi tratament la domiciliu vor beneficia toate persoanele bolnave, care fie nu doresc, fie nu pot să se deplaseze la spital.
'Avem patru maşini, patru şoferi şi patru medici care vor asigura asistenţa medicală la domiciliu. Am avut trei maşini la Dorohoi, însă am cerut detaşarea unei ambulanţe de la Botoşani pentru a face faţă necesarului', a afirmat Mimor.
Peste 3.000 de persoane din municipiul Dorohoi au fost afectate de inundaţii, iar peste 1.000 au rămas fără locuinţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Botoşani: O asistentă medicală de la Sanatoriul Podriga, cercetată pentru că bea la serviciu O asistentă medicală de la Sanatoriul de neuropsihiatrie Podriga din judeţul Botoşani va fi cercetată disciplinar, după ce colegii acesteia au sesizat conducerea Consiliului Judeţean (CJ) cu privire la faptul că aceasta vine la serviciu sub influenţa alcoolului.
Concluziile unui raport DSP Vaslui - asistenţă medicală primară precară, criză de medici de familie Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a prezentat, miercuri, în cadrul Şedinţei Grupului de Dialog Civic, un raport privind situaţia cabinetelor de medicină de familie din judeţul Vaslui, concluzionând că asigurarea asistenţei medicale primare este una precară.
Bacău : Un medic, o asistentă medicală şi un funcţionar public trimişi în judecată pentru acte de corupţie Un medic, o asistentă medicală şi un funcţionar al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bacău au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Bacău într-un dosar de corupţie.
Galaţi: Asistentă medicală agresată de un pacient care a consumat etnobotanice O asistentă medicală de la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi a fost agresată, joi, de un pacient agitat, femeia suferind un traumatism cranio-cerebral.
Activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, verificată de Ministerul Sănătăţii Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii (MS) va verifica activitatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani în urma unor neclarităţi legate de autorizarea Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, se arată într-un comunicat de presă remis joi de MS.