Cele mai citite
 


OMS: Tratamentele naturiste, preferate de aproximativ 70% din populaţia globului
joi, 8 iulie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 70% din populaţia lumii preferă tratamentele naturiste ca primă alternativă în tratarea diferitelor afecţiuni, arată un studiu realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.
Medicina naturistă, caracterizată de tratamente pe bază de extracte din plante, câştigă teren în faţa celei clasice (alopate).
Potrivit dr. Dan Dimitriu, medic specialist medicină internă la Centrul Medical Unirea, perioada prin care trecem este dominată de creşterea numărului de afecţiuni cauzate de scăderea imunităţii, de sporirea incidenţei bolilor infecţioase şi de intensificarea dependenţei de anumiţi stimulenţi precum cafeaua, tutunul şi băuturile alcoolice.
'Oamenii resimt acum tensiunea care le periclitează calitatea somnului şi se îmbolnăvesc acum mai uşor. Orientarea către un stil de viaţă sănătos îi determină pe majoritatea românilor să apeleze la tratamente naturiste. Produsele fitoterapeutice Ozone Natural sunt un ajutor preţios în profilaxia bolilor şi excelenţi adjuvanţi în terapia medicamentoasă, datorită faptului că au la bază ingrediente naturale, care prin prelucrarea în starea proaspătă şi extracţia la rece asigură păstrarea nealterată a fitocomplexului responsabil de acţiunea terapeutică', susţine dr. Dan Dimitriu.
Statisticile arată că 30% din populaţia lumii suferă de boli parazitare de natură cronică, cei mai afectaţi fiind copiii, cărora un tratament clasic le afectează puternic ficatul. În sprijinul acestora vine Giardinophyt, un produs 100% natural, pentru tratarea parazitozelor intestinale. Prin combinaţia de extracte vegetale, medicamentul favorizează eliminarea paraziţilor intestinali (giardia, oxiuri, ascari), distruge microorganismele şi împiedică înmulţirea lor.
În România, peste 30% dintre bărbaţii cu vârsta de peste 60 de ani şi peste 80% dintre bărbaţii între 80 şi 85 suferă de adenom de prostată. Se preconizează că, în 2015, peste 550 de mii de pacienţi vor fi diagnosticaţi cu adenom de prostată. Ca alternativă la tratamentul clasic folosit, există Sabalit, un produs 100% natural, recunoscut pentru efectele lui benefice asupra funcţiei prostatei şi a potenţei.
Avem nevoie de somn pentru a fi pregătiţi pentru protecţia şi funcţionarea normală a creierului şi a organismului nostru. Anxietatea, problemele din timpul zilei ne pot alunga somnul iar a doua zi vom fi la fel de obosiţi ca la culcare. Putem alunga această problemă cu Sediphyt, un complex sedativ din plante, fără efecte secundare.
Pentru igiena cavităţii bucale Plantagingival este o soluţie. Fiind un produs cu efecte terapeutice antiseptice care conţine, ca principal ingredient, extractul din gălbenele, acesta menţine integritatea gingiilor şi igiena cavităţii bucale în cazul stomatitelor, aftelor şi gingivitelor.
La nivel mondial, fumatul produce o dependenţă de 6-8 ori mai are decât cea cauzată de alcool,iar 95-100% din fumători devin dependenţi de nicotină. 57% dintre românii fumătorii vor să renunţe la fumat şi nu reuşesc fără ajutor. În sprijinul celor dependenţi de fumat vine Nicotan, un produs fără efecte adverse care diminuează dorinţa de tutun şi tratează problemele caracteristice abuzului de tutun.
Notare
Comentarii
de Alina
eu folosesc aplicatia asta pe iPhone pentru diverse tratamente naturiste. e foarte utila: http://itunes.apple.com/us/app/enciclopedia-plantelor-medicinale/id396533887?mt=8

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Taxele pe tutun şi interdicţiile privind fumatul pot salva milioane de vieţi (studiu) Măsurile antifumat, printre care mărirea taxelor la produsele pe bază de tutun, interzicerea reclamelor la ţigări sau a fumatului în spaţiile publice, pot preveni zeci de milioane de decese premature pe întreg globul, conform unui studiu publicat luni, informează Reuters.
Imagini şocante pe pachetele de ţigări vândute în Franţa din 2010 Din 2004, numărul pachetelor de ţigări cumpărate în Franţa n-a mai scăzut. Până la sfârşitul anului viitor, ar trebui să apară pe ambalajul ţigărilor imagini şocante, informează cotidianul Le Figaro.
Fumatul în primele 30 de minute de după trezire, periculos pentru sănătate Un studiu realizat de cercetătorii Colegiului de Medicină Penn State din Marea Britanie arată că pacienţii care fumează în primele 30 de minute de după trezire sunt cu 79% mai predispuşi să dezvolte cancer pulmonar decât cei care amână fumarea primei ţigări cel puţin cu o oră.
Hipertensiunea arterială poate fi prevenită printr-un stil de viaţă sănătos, recomandă medicii DSP Bihor Fiecare om trebuie să fie responsabil pentru viaţa sa, a cărui sănătate depinde, în primul rând, de gradul său de informare şi educaţie, de modul cum aplică cunoştinţele în prevenirea bolilor şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos, au subliniat miercuri specialiştii medicali reuniţi la o masă rotundă...
Mureş: 34% dintre studenţii de la Medicină sunt fumători (studiu) Coordonatorul proiectului 'Universitatea medicală liberă de fumat', profesor doctor Kikeli Pal, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că în urma unui studiu realizat în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a rezultat că 34% dintre studenţi sunt fumători.
OMS: Apel lansat Chinei pentru adoptarea unei legi antitutun în faţa creşterii numărului de decese Peste un milion de persoane mor în fiecare an în China din cauza bolilor legate de consumul de tutun, iar dacă va continua această tendinţă numărul deceselor se va tripla în 2050; este motivul pentru care Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a lansat luni un apel Beijingului pentru a adopta o lege...