Cele mai citite
 


Stresul, Cancerul și Tehnica Radiantă
joi, 8 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Cancer
 

Stresul consumă vitalitatea, slăbește sistemul imunitar și dereglează sistemul hormonal. Acestea duc la apariția și evoluția galopantă a cancerului, iar răspunsul benefic al tratamentelor scade, crescînd efectele secundare ale acestora. Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real Reiki® oferă un set de soluții simple, sigure dar foarte eficiente pentru prevenirea și la nevoie rever-sarea cancerului în sinergie cu tratamentele sau intervențiile medicale ( amplificînd efectele benefice, reducînd efectele nedorite și evitînd riscul apariției efectelor paradoxale sau al decompensărilor galopante ale stării pacientului).

Detalii despre Cursul pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® în pagina web Cursuri, iar informații despre Instrumentele oferite cursanților în pagina web Fizica Umanități și Tehnica Radiantă®

Societatea Americană a Cancerului precizează: Cancerul reprezintă un grup de boli caracterizate de creșterea necontrolată şi împrăștierea celulelor anormale, provocate de Expunerea la Factori de Risc Interni ( Dereglări Hormonale, Slăbirea Sistemului Imunologic, Mutații Genetice ) și Externi ( Virusuri, Expunere la Radiații, Inhalări sau Ingerări de Substanțe Toxice ). Din nefericire, uneori pot trece mai mult de 10 ani de la Expunerea la Factorii de Risc şi Depistarea Macroscopică a Cancerului.

Toate Cancerele implică o funcționare defectuoasă a genelor care controlează creșterea și diviziunea celulară, dar numai 5-10% din cazurile de cancer sunt ereditare ( persoanele care sunt  mai predispuse la un anumit tip de cancer ). Restul cazurilor de cancer nu sunt ereditare, dar ele rezultă din mutații genetice apărute in timpul vieţii (datorită unor factori interni sau externi).

Oricine se poate îmbolnăvii de cancer, dar riscul îmbolnăvirii de cancer crește o dată cu vîrsta ( aproape 80% din toţi bolnavii de cancer diagnosticați au peste 55 ani). Cercetătorii oncologi folosesc 2 tipuri de risc de îmbolnăvire de cancer:

 1. Risc pe viață ( probabilitatea ca o persoană să se îmbolnăvească de cancer de la naștere pînă la moarte) care la bărbați este 1 din 2, iar la femei este 1 din 3;

 2. Risc relativ ( compară riscul apariției cancerului la o persoană expusă la un anumit agent cancerigen față de o persoană care nu a fost expusă). Fumătorii au un risc relativ de îmbolnăvire de cancer de 10 ori mai mare ( acesta fiind și mai mare dacă sunt și alcoolici) decît cei care nu fumează. O femeie care are o rudă de gradul 1 ( mamă, soră sau fiică) bolnavă de cancer are un risc relativ de 2 ori mai mare decît o femeie care nu este în această situație.

Noutăți privind Legătura dintre Stres și Cancer:

Medicul Barry Bittman argumentează, pe baza articolului apărut pe data de 13-07-2000 în New England Journal of Medicine două aspecte foarte importante care contrazic presupunerile din Oncologie de pînă acum:

Cu toate că genomul uman a fost inventariat, speranțele referitoare la folosirea manipulării genetice în tratarea și eradicarea cancerului sunt mult mai mici decît se anticipa pînă acum. Predispoziția Genetică pare a contribui la riscul de apariție a cancerului sub 50% ( 42 procente pentru cel de Prostată, 35 procente pentru cel colonorectal și 27 procente pentru cel de sîn ), dar de o deosebită importantă este faptul că majoritatea riscurilor în apariția și evoluția cancerului este atribuită stilului de viață ( fumatului, dietei necorespunzătoare, consumului exagerat de alcool, stresului și suprasolicitării ) precum și expunerii la factori chimici sau de mediu nocivi, infecțiilor virale și mutațiilor genetice întîmplătoare.

Riscul de Transmitere pe Cale Genetică ( pe baza cazurilor din familie care au avut același tip de Cancer ) e încă mult mai mic față de predispoziția genetică de mai sus.

Analizînd 45.000 perechi de Gemeni ( din Suedia Danemarca și Finlanda ), Riscul pentru a avea cancer ( prostată, sîn sau colonorectal ) la gemenii identici a fost de numai 11-18 procente de a avea același tip de cancer pînă la vîrsta de 75 de ani, iar pentru Gemenii diferiți  sau pentru frați riscul de a face cancer este și mai mic de numai 3-9 procente.

O constatare similară este şi în cazul altor tipuri de Cancer (Leucemie, Stomac, Plămân, Pancreas, Ovar şi Vezică Urinară ).

Transmiterea pe Cale Genetică a Cancerului este mult mai mică decât se presupunea până acum. Prevalenta cancerului de un anumit tip ( mai mare decât în procentele prezentate mai sus ) în anumite familii este datorată unui anumit stil de viață stresant existent în acele familii și transmis prin educație copiilor.

În articolul stresul și cancerul, medicul Barry Bittman prezintă noile descoperiri de importanță deosebită în înțelegerea legăturilor între eficiența tratamentelor de cancer și stresul din perioada tratamentului. În Departamentul de Științe şi Tehnologii Biomedicale ale Universității Udine din Italia, s-a realizat următorul experiment în 2 etape:

 • La 2 grupe a 10 șoricei li s-au injectat celule tumorale de plămîni și s-a examinat starea lor după 21 de zile. Grupul de Control nu a fost tratat cu nimic, pe cînd Grupul Experimental a primit timp de 6 zile pudră alimentară conținînd Cytoxan ( un citostatic foarte eficient în tratarea Cancerului de Plămîni la Om ). Rezultatul a confirmat eficiența tratamentului deoarece toți cei 10 șoricei din lotul martor ( care nu au primit tratamentul ) au dezvoltat tumori detectabile, pe cînd nici unul din cei 10 șoricei din lotul experimental ( care au primit 6 zile pudră alimentară cu Cytoxan ) nu au avut nici o tumoare detectabilă la microscopul stereo de examinare;

 • S-au luat alte 2 loturi a cîte 17 șoricei cărora li sau oferit condiții optime de viață ( fără nici un fel de Stres ): fără înghesuială, cu un ciclu optim de lumină şi întuneric, la temperatură optimă, alimentație optimă și la ore fixe cu minim de intervenție din partea experimentatorilor. Ambelor loturi le-au fost injectate celule tumorale de plămîn și ambele loturi au primit timp de 6 zile pudra de Cytoxan. Lotului Experimental i s-a aplicat timp de 1 oră pe zi în fiecare din cele 6 zile ale tratamentului un stres minor ( avînd legate  de un picioruș o mică plăcuță de plastic ). În Lotul Martor 4 din cei 17 șoricei au fost complet vindecați, iar supraviețuirea ultimilor a fost mult  prelungită, pe cînd în Lotul Experimental efectul benefic al tratamentului cu Cytoxan a fost complet Anulat deoarece nici unul din cei 17 șoricei nu s-a vindecat, iar supraviețuirea lor a fost identica cu un al 3-a lot care nu a primit nici un tratament. Aceste ultime cercetări confirmă cercetările anterioare ( din 1994  și 1998 ) care au demonstrat efectul stresului de reducere a Limfocitelor tip T și o creștere substanțiala a riscului de metastazare. Toate aceste cercetări demonstrează că efectul antitumoral al medicamentul depinde atît de calitățile terapeutice ale acestuia cât și de performanța sistemului imunologic al pacientului pe timpul tratamentului (care este puternic diminuată chiar și de agenți stresori minori) .

   
 

 

Psihoneuroimunologia

Extrase din “ Getting Well Again “ Autor Medic O.Carl Simonton

 

Principii generale:

Fiecare din noi participăm la însănătoșirea sau îmbolnăvirea noastră zi de zi. Cuvîntul participăm arată rolul vital pe care îl avem în determinarea nivelului nostru de sănătate. Mulți oameni presupun că vindecarea este ceva ce ni se face de către medici sau vindecători, iar dacă avem o problemă de sănătate singura noastră datorie este să mergem la medic sau vindecător care ne vor vindeca. Acest lucru este numai o parte a realității. Noi toți participăm la sănătatea noastră prin concepțiile, sentimentele și atitudinile noastre față de viața pe care o trăim De asemenea sănătatea este influențată de mișcare și dietă. Pe lîngă acestea, răspunsul corpului nostru la tratamentele medicale aplicate este influențat de credința noastră referitoare la eficiența tratamentului şi de încrederea pe care o avem în medic sau vindecător

 

Decalogul Participării noastre la sănătate:

1.      Emoțiile noastre au o influență semnificativă în păstrarea sănătății și în recuperarea din boală ( inclusiv din cancer sau alte boli cronice grave ). Emoțiile sunt o puternică forță conducătoare a sistemului imun și a altor sisteme de vindecare din corpul nostru.

2.      Concepțiile, prejudecățile și atitudinile noastre afectează incredibil de mult sănătatea şi sistemele de vindecare din corpul nostru.

3.      Noi putem să ne modificăm concepțiile, prejudecățile și atitudinile, modificînd astfel emoțiile care la rîndul lor vor influența sănătatea.

4.      Modul de modificare a concepțiilor, prejudecăților și atitudinilor poate fi predat și învățat folosind diferite metode accesibile.

5.      Fiecare dintre noi funcționăm ca o ființă fizică, mentală, socială şi spiritual-filozofică. Aceste aspecte trebuie să fie abordate într-un context larg al vindecării, cu o focalizare pe nevoile particulare ale persoanei bolnave, familiei acesteia, comunității și culturii din care face parte.

6.      Armonia este esențială pentru sănătate deoarece este necesar un echilibru intre toate aspectele ființei ( fizic, mental, și spiritual-filozofic). Acestea se extind  și la relațiile ființei cu sine, familia, prietenii, comunitatea, planeta şi universul.

7.      Fiecare dintre noi avem implicit tendințele și abilitățile care să ne ajute în evoluția noastră continuă spre sănătate şi armonie ( fizică, mentală, socială și spiritual-filozofică ).

8.      Aceste abilități pot fi dezvoltate și implementate eficient prin diferite tehnici sau programe.

9.      Pe măsură ce aceste abilități sunt învățate și folosite zilnic, eficiența aplicării lor crește și ea poate fi completată prin învățarea altor abilități. Vom obține astfel o minunată armonie și o calitate a vieții mult îmbunătățită, care vor avea un impact semnificativ asupra sănătății noastre.

10.  Aceste abilități și atitudini interioare vor schimba relațiile noastre cu moartea ușurînd teama de moarte și durerea asociată ei, eliberînd în același timp  mai multă energie pentru a ne face bine și a ne trăii viața cît mai bine azi.

Importanţa Participării Individuale la tratamentul și vindecarea cancerului:

Nu există oncolog care să nu se fi întrebat de ce un pacient a murit și altul s-a vindecat cu toate ca ambii au avut același diagnostic, aceeași prognoză și același tratament.

O astfel de situație a apărut în clinica unde desfășurau programul de cercetare:

Două persoane ( Jon și Bill ) au fost descoperiți ca avînd cancer de plămîn cu metastază cerebrală. Ei au primit același cel mai bun tratament și au participat la programul de educație din cadrul centrul de cercetări. Dar spre surprinderea cercetătorilor răspunsul lor la tratament și programul educativ a fost foarte diferit:

 • Jon , la aflarea diagnosticului s-a resemnat față de viață ( și-a dat demisia și după ce a rezolvat problemele financiare, s-a așezat in fotoliu și a urmărit programele TV ore în șir ). La 24 de ore de la aflarea diagnosticului au apărut durei puternice şi a constatat o mare lipsă de vitalitate. Nimic și nimeni nu îl mai interesa. Și-a reamintit ca dorea să-și amenajeze un bar în sufragerie  și 2 săptămîni cît a lucrat la el durerile s-au redus iar vitalitatea a reapărut. După terminarea barului s-a reîntors la TV urmărind cu atenție și de nenumărate ori ceasul pentru a-și lua la timp medicația prescrisă împotriva durerilor. El nu a arătat nici o ameliorare la terapia cu radiații prescrisă și în 2 luni a murit. Soția lui şi-a amintit că ambii lui părinți au murit de cancer alături de alte rude apropiate, iar el a avertizat-o la căsătorie că şi el va murii de cancer.

 • Bill, la aflarea diagnosticului s-a hotărît să-şi modifice prioritățile vieții. El a continuat să lucreze, dar şi-a modificat programul pentru a-și face timp și pentru activități plăcute alături de cele impuse de profesie. A participat activ în programul Educativ și a răspuns favorabil la terapia cu radiații. Tot timpul el a fost activ. La un an și jumătate a avut mari supărări pe plan emoțional și la scurt timp boala a reapărut și la scurt timp a murit cu toate ca a primit același tratament ca înainte.

Ambii pacienți au avut același diagnostic, aceeași prognoză de supraviețuire ( 6 luni ), au primit același tratament și au participat la același program educativ. Jon a murit la numai 2 luni ( cu 4 luni mai puțin decît durata prognozată ), pe cînd Bill a trăit cu 12 luni peste durata prognozată ( şi poate ca ar fi trăit mult mai mult dacă nu apăreau acele mari probleme Emoționale ) iar calitatea vieții a fost mult mai bună ( activ, implicat în profesie și bucurîndu-se alături de familie și prieteni ).

O recuperare Misterioasă:

Bob, era o persoană perfect sănătoasă ( director al unei companii de asigurări, un jucător de tenis împătimit ) și nici o dată nu s-a gîndit la boală. Cu cîteva luni înainte de diagnosticul de cancer, el a avut cîteva probleme emoționale , s-a simțit descurajat și deprimat de anumite relații din viața lui. Cînd a venit la examinarea anuală din1973, fizic era foarte bine deoarece tocmai venise de la un meci de tenis. EKG-ul, radiografia și analizele sîngelui erau bune, dar a fot descoperită la palpare o mica formațiune în abdomen. A fost planificat la Biopsie pentru a 2 a zi. Dar la revenirea din anestezie i s-a  comunicat faptul că au scos din abdomen o mare tumoare care a fost trimisă la analize iar șansele de vindecare  de 50% . Aceste șanse au fost scăzute la 30% după o discuție suplimentară între medicul personal şi oncolog. După rezultatele sosite de la anatomo-patolog ( Carcinom nediferențiat secundar ) șansele au scăzut la mai puțin de 1%. A urmat un complex şi intensiv  tratament chimioterapic. După 10 luni nu a mai putut continua tratamentul deoarece efectele benefice erau  minime, iar efectele secundare puteau deteriora mușchiul inimii. A fost admis în programul educativ și a rămas în același timp sub supravegherea lunară a oncologului După prima expunere era diferit, avea speranță și s-a întors acasă entuziasmat și în cu totul altă stare psihică. A început să-și revină fizic, a început exercițiile fizice putînd să joace chiar și 20 minute tenis. A început să recîștige în greutate dar spectrul bolii încă îl apăsa. Analizele de laborator nu au arătat nici o ameliorare după primele 4 săptămîni  După alte 2 săptămîni analizele au arătat o reducere cu 75% a tumorii iar la 8 săptămîni nici o analiză nu mai indica prezența cancerului. În următoarele luni vitalitatea a continuat să crească şi acum este într-o formă mai bună decît înainte de a fi diagnosticat de cancer. El trăiește și acum, e sănătos, lucrează şi a luat măsuri pentru a rezolva problemele emoționale care i-au provocat cancerul. Ultimele analize din 1992 nu arată nici o urmă de cancer ( după 19 ani ) și dacă nu ar fi dosarul de la Asigurările Medicale ar putea trece orice  examen al oricărei Companii de Asigurări din America.

Cardioneuroimunologie:

Un studiu recent al Institute of HearhMath publicat în American Journal of Cardiology referindu-se la efectele diferitelor emoții asupra sănătății inimii şi a sistemului nervos arăta următoarele:

Sentimentele ( percepute de o persoană ) de Dragoste, Apreciere, Grijă și Compasiune provoacă o Variabilitate a Bătăilor Inimii coerentă și ordonată care la rîndul ei asigură un grad înalt de Intuiție și Claritate a Gîndirii, întărind în același timp Sistemul Imunologic;

Emoțiile negative de Supărare, Teamă, Frustrare și Ignorare provoacă o mare dezordine în Variabilitatea Bătăilor Inimii care la rîndul ei induce Confuzie la nivelul Gîndirii însoțită de o suprimare accentuată a Sistemului Imunologic.

Dragostea este un cîmp care conține o Înaltă Inteligență care prin cîmpul electromagnetic al Inimii este transmis fiecărei celule din Corpul Uman și așa cum spune Doctorul Lew Childre, director al Institutului pentru Matematica Inimii Cerul întîlnește Strada sau Filozofia marilor Religii este acum demonstrată prin măsurători şi pe cale matematica în Laborator, numind acest proiect de cercetare Fizica Umanităţii.

Constatările de mai sus aparțin unei noi discipline științifice numită Cardio-Neuro-Imunologie ( ale cărei implicații sociale sunt enorme) care a reușit să demonstreze prin analiza matematică a Variabilității Bătăilor Inimii:

Acţiunea Stresului asupra Sistemului Imunologic:

Stresul Interpretat de Durată deprimă Sistemul Imunologic prin 4 mecanisme:

 1. Involuția Timusului Timusul este Academia Militară a Sistemului Imunologic ( aşa cum precizează Institutul Național de Cercetare al KI-ului din Coreea de Sud). Aici cele mai performante 10% Limfocite sunt Specializate pentru a devenii Ofițerii Sistemului de Apărare ( Limfocite T-Kiler, T-Marker și T-Helper ). La apariția Stresului Interpretat Cronic ( de durată), are loc o diminuare a Numărului și Competenței acestor Limfocite de tip T, care la rîndul lor Diminuează Capacitatea Operativă de Apărare a Sistemului Imunologic Limfocitar;

 2. Imunosupresie Cronică a Sistemului Imunologic provocată de Cantitățile mari de Cortizon Interior secretate de Corticosuprarenale la apariția Stresului Interpretat Cronic;

 3. Creșterea Numărului de Celule Anormale provocată de Dereglarea Întregului Sistem Hormonal indusă la rîndul ei de Stresul Interpretat Cronic;

 4. Creșterea Numărului de Celule Anormale provocată de Perturbarea funcţionării Codului Genetic (în Procesul de Diviziune Celulară) de către Câmpul Electromagnetic al Inimii alterat la rândul lui de către Sentimentele de Supărare, Teamă, Frustrare şi Ignorare.

Sistemul Imunologic și Cancerul:

Sistemul Imunologic este o Rețea Complexă de Celule și Organe care lucrează împreună pentru a apăra corpul de Invadatorii Externi şi de Celulele Atipice. Această rețea este unul din principalele sisteme de apărare ale corpului împotriva bolilor.

El protejează Corpul împotriva Apariției şi Dezvoltării Tumorilor Canceroase. El poate recunoaște diferența dintre Celulele Sănătoase și Celulele Canceroase din corpul uman și le distruge pe cele care au devenit Canceroase ( Atipice ).

Cancerul Apare și se Dezvoltă într-un Corp al cărui Sistem Imunologic este Slăbit sau nu funcționează Corespunzător.

 

Noi viziuni asupra cauzelor și recuperării persoanelor afectate de cancer:

 • În Noua Medicină Germană®, Dr. Ryke Geerd Hamer precizează faptul că boala nu este o eroare a naturii ci ea are o anume semnificaţie biologică. Boala evoluează pe baza unor programe ale Naturii proiectate cu scopul de a-l ajuta pe individ să Coopereze cu Evenimentele apărute în viaţa lui sau să îl elimine pe baza Mecanismelor de Selecţie necesare evoluţiei Grupului din care individul face parte. După 20 de ani de Cercetare şi Terapie  a peste 31.000 de Pacienţi, Dr. Hamer a stabilit cum un Conflict-Şoc Biologic generează o Fază de Îmbolnăvire: Rece, Canceroasă sau Necrotică, iar dacă Conflictul este Rezolvat se trece la o Fază de Vindecare:  Caldă prin care Procesele Canceroase sau Necrotice sunt Reversate pentru a se Autorepara Ţesuturile afectate în Faza de Îmbolnăvire şi a restabilii Starea de Sănătate Optimă.

 • Dr. în Biologie Celulară Bruce Lipton, prezintă în cartea Biologia Credinței și în conferința postată pe internet The New Biology - Where Mind and Matter Meetmecanismele moleculare ale efectelor Stresului generat de Stilul de Viaţă, Credinţele, Prejudecăţile si Sentimentele noastre de Pericol.

 • Pe situl firmei din Bucuresti CHEMOMED INTERNATIONAL, Pr. Dr. în Imuno-Biologie M. Ghnomeun prezintă în videoclipul  Războiul Celular:

  • Modul în care sistemul imunologic apără corpul nostru de tumori, virusuri sau microbi.

  • Este arătat efectul stresului asupra capacității de luptă a Sistemului Imunitar

  • Modul în Sistemul Imunitar poate fi regenerat folosind suplimentul alimentar Japonez BIOBRAN 1000,

  Mai multe detalii în  lucrarea  BIOBRAN 1000 și lupta pentru cresterea sistemului imunitar

 

Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® , Sistemul Imunologic și prevenirea apariției Cancerului:

Folosind Zilnic cei 4R :

 1. Accesarea Radianței Interioare prin FZ-TRT®;

 2. Răspunderea Personală pentru un Stil de Viață Sănătos și o Atitudine Înțeleaptă față de Evenimentele Negative pe care nu le-am putut Evita prin Directări destinate Eliberării de Condiționările Evenimentelor Trecute şi Îngrijorării față de Proiectele sau Evenimentelor Viitoare + folosirea Zilnică a Combinației de Simboluri Universale 3x (SU4M+SU1M)+1x(SU22M+SU1M);

 3. O rețea de Suport Activă  în Familie, la Locul de Muncă şi în Societate prin folosirea Zilnică a Armonizărilor și Directărilor de Grup pentru Evenimente Trecute și Proiecte sau Îngrijorări față de Evenimentele Viitoare;

 4. Folosirea Resurselor Naturale cu Îmbunatățirea Calități lor prin folosirea Armonizării acestora.

Vom reușii să oprim degradarea Sistemului Imunologic, iar pe viitor acesta va fi adus şi menținut pe optim. Prin aceasta eventualele Celule Pre-canceroase sau Canceroase dar grupate în Tumori Nedetectabile încă ( pe perioade între 2-30 ani) vor fi Eliminate, iar pe viitor prin Anularea Sistematică a Stresului Interpretat nu vor mai apare Mutații Genetice ca să ducă la formarea altor Celule Canceroase.

În acest mod Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® este o Metodă Eficientă, Sigură, Ieftină şi foarte Simplă de Prevenire a apariției și dezvoltării oricărei forme de Cancer atît la Om cît şi la Animale

 

Folosirea Tehnicii Radiante® în Sinergie cu Tratamentele Medicale pentru Încetinirea și Reversarea evoluției Cancerului:

Doamna Dr. Barbara Ray precizează:

Pentru a ajuta o Persoană Bolnavă de Cancer, sunt necesare cel puțin 2 Sesiuni Complete ( indiferent unde se manifestă Cancerul ) de Punere în Formă folosind Tehnica Radiantă® pe Zi, pînă Cancerul va Re-versa Complet. Dacă persoana este sub Tratament cu Citostatice sau Radiații, Sesiunile de Punere în Formă vor ajuta la Amplificarea Efectelor Benefice ale acestora diminuînd în același timp Efectele Secundare. Timp Suplimentar se va acorda Pozițiilor Cap 2 și 3, Spate 3 și Zonelor afectate de Cancer.

În cazul Intervențiilor Chirurgicale, se recomandă Folosirea Intensivă a Sesiunilor Complete cu cît mai multe Zile înaintea Intervenției Chirurgicale ( pentru pregătirea Fizică și Psihică a Persoanei ) cît şi Imediat după Operație ( pentru Accelerarea Proceselor de Regenerare, Înlăturarea Efectelor Secundare şi a se chelelor Postoperatorii ).

 

Pe baza Observațiilor, Experientei Practice și a Documentării de peste 28 ani vă mai recomandăm următoarele:

 • Directări pentru Persoana Afectată şi Evenimentul declanșator al Conflictului – Biologic pînă la dispariția Obsesiei persoanei față de acel eveniment;

 • În prezența Persoanei folosirea Sistematică a Combinației de Simboluri  n x (SU4M+SU1M) pentru Asigurarea Protecției Universale (înlăturarea Supărărilor și Îngrijorărilor);

 • Sesiuni Expandate de 3 – 4 ori pe Zi;

 • Directări pentru Grupul Persoanei care a Generat Conflictul – Şoc Biologic;

 • Directări pentru Persoană și eventualele Îngrijorări generate de Simptomatologia Fazei de Îmbolnăvire;

 • Armonizarea de mai multe ori pe Zi a Camerei, Patului, Biroului, Alimentelor, Lichidelor şi Medicamentelor folosite de Persoana aflată în Faza de Îmbolnăvire;

 • Participarea de urgență a persoanei aflată în această la Cursul de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®, pentru ca Persoana să înțeleagă Efectele Stresului şi modul de a se Ajuta folosind Instrumentele oferite de acest curs ( Sesiuni Expandate, Armonizări, Combinații de Simboluri și Directări);

 • Participarea  a 1 – 2 Persoane din Familie sau din grupul ei de prieteni la Cursul de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® pentru a Constituii Rețeaua de Suport a persoanei aflată în Faza de Îmbolnăvire.

 • Directări pentru Eventualele Îngrijorări ale persoanei generate de Simptomatologia specifică Fazei de Autovindecare sau de teama ei  față de Boli Grave sau față de Moarte;

 • Directări pentru Familia sau Grupul de Prieteni aflaţi alături de această Persoană;

 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stresul, Noua Medicină Germană® și Tehnica Radiantă® Dr. Hamer a stabilit cum un Conflict-Şoc Biologic generează o Fază de Îmbolnăvire: Rece, Canceroasă sau Necrotică, iar dacă Conflictul este Rezolvat se trece la o Fază de Vindecare: Caldă prin care Procesele Canceroase sau Necrotice sun Reversate pentru a se Autorepara Ţesuturile afectate în Faza...
Stresul, Afectiunile Musculo-Scheletice si Tehnica Radianta® Din punctul nostru de vedere Stresul este principala cauza a afecțiunilor Musculo-Scheletice. Prezentam documentele Campaniei Uniunii Europene REDUCETI EFORTUL însoțite de explicațiile noastre asupra modului în care Stresul delanșează dureri Musculo-Scheletice care în timp provoacă modificări Funcționare...
Epidemiile de Gripa si Tehnica Radianta Cea mai bună aparare împotriva Epidemiilor și Pandemiilor este întărirea Sistemului Imunologic folosind Resursele Naturale și Optimizarea Stilului de Viată. Videoprezentrile indicate în această pagină descriu modul în care Sistemul Imunologic ne apără organismul de infecții și mecanismele biologice prin...
R4 Regenerare Sistem Imunitar folosind BIOBRAN 1000 Începind de azi 01 Septembrie 2011, vom prezenta informatii de ultima ora despre soluțiile practice ce pot fi integrate cu Tehnica Radiantă® conform celor 4R din strategia noastră de Management Activ al Stresului: 1-Folosirea Radianței Interioare, 2-Răspunderea Personală, 3-Rețeaua de Suport, 4-Resursele...
Stresul, Durerea și Tehnica Radiantă® Durerea: cauze, manifestari și costuri. Folosirea Instrumentelor oferite de cursurile noastre Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, pentru prevenirea și la nevoie diminuarea pînî la remisiunea completă a durerii acute sau cronice.
Ki-OM-LOGIA in 2012 Anul European al Îmbatrinirii Sanatoase si Active Cursurile pentru Managementului Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® și Anul European al îmbătrânirii active (2012) Sunt prezentate soluțiile oferite de cursul nostru pentru prelungirea vieții sănătoase și active conform recomandărilor din documentul Gestionarea impactului îmbătrânirii...