Cele mai citite
 


Iaşi: Mamă şi fiu muşcaţi de căpuşe
vineri, 9 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Personalul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a acordat asistenţă medicală unei femei şi fiului acesteia, după ce au fost muşcaţi de 17 căpuşe.
Femeia, în vârstă de 45 de ani, şi fiul de 21 de ani au fost muşcaţi de căpuşe în timp ce căutau ciuperci de pădure.
'Pacienţii au fost preluaţi rapid şi li s-au extras corpii străini în sala de operaţii a UPU. Prognosticul rămâne rezervat din cauza numeroaselor complicaţii posibile. În acest an, a fost o adevărată invazie a căpuşelor, dar niciodată cei de la Urgenţe nu au văzut un număr atât de mare de muşcături', a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: 20 de persoane afectate de căldură au solicitat asistenţă medicală Numărul persoanelor care au necesitat luni asistenţă medicală specializată din cauza temperaturilor foarte ridicate a ajuns la 20, a anunţat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Iaşi: UPU, blocat din cauza numărului mare de traumatisme Iaşi, 27 nov/Agerpres/ - Specialiştii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită Ministerului Sănătăţii emiterea unei dispoziţii care să le ofere posibilitatea să îşi desfăşoare activitatea medicală în noul imobil construit în curtea...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Personalul medical de la Urgenţe, dispus să ofere asistenţă sinistraţilor Personalul medical de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi îşi arată disponibilitatea de a lucra, în timpul liber, şi în zonele afectate de inundaţii.
Iaşi: Deputatul?Tudor Ciuhodaru cere anularea autorizaţiilor de funcţionare ale magazinelor de vise Iaşi, 31 oct /Agerpres/ - Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, deputatul?Tudor Ciuhodaru, solicită anularea autorizaţiilor de funcţionare ale 'magazinelor de vise' existente în municipiul reşedinţă de judeţ.
Caraş-Severin: UPU a SJU primeşte zilnic şapte-opt persoane muşcate de căpuşe Încălzirea vremii a favorizat apariţia căpuşelor, fapt pentru care, circa o sută de cărăşeni au fost muşcaţi şi au avut nevoie de asistenţă medicală în această primăvară, la UPU a SJU din Reşiţa fiind înregistrate în medie şapte-opt cazuri.