Cele mai citite
 


Iaşi: Încep lucrările la ambulatoriul spitalului de urgenţe
vineri, 9 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţii Consiliului Judeţean Iaşi vor semna, vineri, contractul de execuţie a lucrărilor de construcţii la ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan'.
Sebastian Tătaru, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, a declarat că proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 3, Domeniul major 3.1. Cofinanţarea CJ Iasi este de 2 la sută din cheltuielile eligibile.
Potrivit sursei, valoarea estimată a contractului a fost de 2.300.561 lei, fără TVA, dar în urma licitaţiei a câştigat SC Compania de Construcţii MOLDOCONSTRUCT SA Iaşi, cu 1.670.000 lei, fără TVA. Durata execuţiei lucrărilor este de 10 luni.
'Lucrările constau în reabilitarea construcţiei existente şi extinderea acesteia, astfel încât suprafaţa totala construită va fi de 317,00 mp, din care 50 mp vor reprezenta suprafaţa nou construită la sol. Ambulatoriului integrat al Spitalului Clinic de Urgenţe Sf. Ioan Iaşi va fi transformat într-o unitate medicală modernă, ce oferă întreaga gamă de servicii necesare asigurării unui act medical de calitate pacienţilor săi', a explicat Sebastian Tătaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt, susţine primarul municipiului Primarul Mihai Chirica a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt.
Iaşi: Primarul Mihai Chirica a anunţat că va sesiza DNA referitor la amplasamentul Spitalului Regional de Urgenţe Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va depune o plângere penală in rem la DNA, nemulţumit fiind de presiunile care se fac în privinţa amplasamentului viitorului Spital Regional de Urgenţe.
Iaşi: Amplasamentul Spitalului Regional de Urgenţe, motiv de polemici electorale Amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe Iaşi, propus de primarul interimar Mihai Chirica, a fost criticat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată de candidatul PNL la primăria municipiului reşedinţă de judeţ, Marius Bodea.
Iaşi: Spitalul Regional de Urgenţă, din nou în atenţia autorităţilor şi politicienilor Contractul de proiectare al viitorului Spital Regional de Urgenţe din Iaşi va fi încheiat în luna octombrie şi tot atunci se va şti unde va fi amplasată această unitate medicală care va fi construită cu fonduri provenite de la Banca Mondială şi din bugetul local, a declarat joi pentru AGERPRES primarul...
Iaşi: Vor demara studiile de fezabilitate pentru viitorul spital regional de urgenţe Primarul interimar Mihai Chirica a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că la sfârşitul acestei săptămâni la Iaşi vor sosi reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Investiţii, pentru a demara procedurile în vederea elaborării studiului de fezabilitate pentru viitorul spital regional...
Iaşi: Specialiştii CNI şi ai Ministerului Sănătăţii amână decizia privind amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe O echipă de arhitecţi de la Compania Naţională de Investiţii şi specialişti din Ministerul Sănătăţii s-a aflat vineri la Iaşi pentru a discuta cu autorităţile locale despre amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe, fără a se ajunge însă la luarea vreunei decizii.