Cele mai citite
 


Olt: Preluarea spitalelor, amânată până la finalizarea auditului
vineri, 9 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Olt va amâna preluarea spitalelor din Slatina, Scorniceşti şi Schitu până când se va finaliza un control financiar contabil la cele trei unităţi sanitare.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Ioan Ciugulea, a precizat că fost angajată o firmă care va efectua auditul la Spitalul Judeţean Slatina, la Spitalul de Pneumoftiziologie Scorniceşti şi la Spitalul de Psihiatrie Schitu-Greci.
'Nu preluăm nimic până la finalizarea auditului. Asta mai poate dura şi 10 zile, dar înainte de preluare trebuie să ştim exact ce preluăm, ce datorii şi eventual probleme de ordin financiar contabil sunt acolo', a spus Ciugulea.
Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina are datorii de aproape 40 de milioane de lei, cel de la Scorniceşti - de peste un milion iar Spitalul din Schitu nu are datorii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Consiliul Judeţean a început demersurile pentru preluarea Spitalului Slatina Consiliul Judeţean Olt a început, miercuri, demersurile pentru preluarea a trei spitale din judeţul Olt, respectiv a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slatina, a Spitalului de Pneumoftiziologie Scorniceşti şi a Spitalului de Psihiatrie Schitu-Greci.
Cluj: Consiliul Judeţean preia spitalele, fără datorii Consiliul Judeţean Cluj a pregătit proiectul de hotărâre referitor la preluarea spitalelor, care va fi supus marţi votului consilierilor, însă cu obiecţia că nu vor fi preluate şi datoriile vechi.
Giurgiu: Spitalele din judeţ, preluate de Consiliul Judeţean Preluarea managementului asistenţei medicale pentru Spitalul Judeţean Giurgiu, Spitalul de Psihiatrie Vadu Lat, Spitalul de Pneumoftiziologie Izvoru şi Spitalul de Boli Infecţioase de la Singureni a fost aprobată miercuri, în şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Giurgiu.
Olt: Audit extern înainte de preluarea Spitalului Judeţan Slatina de CJ Preşedintele Consiliul Judeţean Olt, Paul Stănescu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că firmele de pe platforma industrială a municipiului Slatina vor asigura din fonduri proprii efectuarea unui control financiar contabil la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru ca reprezentanţii Consiliului...
Olt: CJ a aprobat preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina Consilierii judeţeni au aprobat joi transferul managementului asistenţei medicale a Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, Spitalului de Psihiatrie Schitu-Greci şi Spitalului de Pneumoftiziologie Scorniceşti de la Direcţia de Sănătate Publică Olt la Consiliul Judeţean Olt.
Maramureş: Hotărârea de preluare a două spitale de CJ, respinsă de consilierii judeţeni Consiliul Judeţean Maramureş a respins, marţi, în şedinţă, proiectul privind preluarea spitalelor orăşeneşti din Baia Sprie şi Cavnic. Pe ordinea de zi figurau 20 de proiecte de hotărâri, printre care şi preluarea celor două unităţi medicale de către CJ Maramureş.