Cele mai citite
 


Vaslui: Câteva mii de asistaţi social nu au asigurări medicale
vineri, 9 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 4.000 de asistaţi social din judeţul Vaslui nu pot beneficia de servicii medicale gratuite din cauză că primăriile la care sunt încadraţi nu au depus la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui declaraţiile cu privire la persoanele asigurate.
Potrivit CJAS Vaslui, peste 30 de primării nu au mai depus documentaţia necesară la instituţia sanitară de peste un an de zile.
'Cei aproximativ 4.000 de asistaţi sociali în plată nu pot beneficia de servicii medicale gratuite, fiindcă nu li se pot elibera adeverinţele prin care să facă dovada calităţii de asiguraţi. Într-o situaţie similară sunt şi câteva sute de funcţionari din primăriile vasluiene pentru care n-au fost depuse declaraţii şi ca atare acestea nu figurează în baza de date şi nu beneficiază de drepturile de asigurat', a declarat joi Mihaela Chitariu, purtătorul de cuvânt al CJAS Vaslui.
Din totalul celor 86 de primării din judeţul Vaslui doar şapte au declaraţiile asiguraţilor depuse la zi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: CJAS nu mai are fonduri pentru medicamente gratuite şi compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a epuizat fondurile alocate pe primele patru luni ale acestui an pentru medicamentele gratuite şi compensate, precum şi fondurile destinate programelor de sănătate.
Vaslui: S-au alocat fonduri pentru persoanele care aşteaptă să îşi facă analize gratuite Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a anunţat, luni, că laboratoarele medicale din judeţ, aflate sub contract cu instituţia de sănătate au primit fondurile necesare pentru a relua efectuarea de analize medicale gratuite.
Vaslui:CJAS a descoperit mai multe nereguli la furnizorii de servicii paraclinice Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a finalizat luni, controalele la furnizorii de servicii paraclinice, ocazie cu care au fost descoperite mai multe nereguli în privinţa justificării sumelor primite de la CJAS.
Vaslui: Fonduri mai mici pentru laboratoarele de analize medicale Cele 13 laboratoare medicale din judeţul Vaslui aflate sub contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui au primit fonduri mai puţine în luna martie faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Dolj: Conflictul dintre medicii de familie şi CAS Dolj, mediat de o comisie CNAS Conflictul dintre medicii de familie din Dolj şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate apărut în urma refuzului CJAS Dolj de a negocia clauzele suplimentare la contractul-cadru al medicilor pe 2010 urmează să fie mediat, luni seară, de o comisie a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate care a ajuns...
Vaslui: Cetăţeni trimişi după adeverinţe de asigurat, deşi aveau carduri de sănătate Zeci de vasluieni au solicitat în ultimele zile la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui eliberarea de adeverinţe de asigurat, cu toate că aveau carduri de sănătate. Motivul este unul aberant, din punctul de vedere al conducerii CJAS Vaslui, şi anume faptul că în Ambulatoriul de Specialitate...