Cele mai citite
 


Sa dam o mana de ajutor sinistratilor din Serbesti!
vineri, 9 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Va asteptam sambata si duminica aceasta, pe 10 si 11 iulie, intre orele 11.00 – 18.00 la Euro Mini Storage (Bd. Theodor Pallady Nr.42 J, Sector 3, spre Autostrada Soarelui) pentru a aduce donatiile dumneavoastra.

 

Comuna Serbesti, judetul Bacau, va primi donatiile pentru sinistrati colectate de Clubul Copiilor Sanatosi ((http://www.ingrijireacopilului.ro/blog/s/ajuta-sinistratii-%21.html )!
Partenerii nostri de la Brands Addict sunt cei care vor asigura transportul, lucru pentru care le multumim.
Va asteptam sambata si duminica aceasta, pe 10 si 11 iulie, intre orele 11.00 – 18.00 la Euro Mini Storage (Bd. Theodor Pallady Nr.42 J, Sector 3, spre Autostrada Soarelui) pentru a aduce donatiile dumneavoastra. Imbracaminte, incaltaminte, alimente neperisabile, jucarii – orice puteti oferi le va fi de mare ajutor celor aflati in dificultate.
Veniti sa dam impreuna o mana de ajutor!
 
Clubul Copiilor Sanatosi
Tel: 021 326 00 70
Web: www.ingrijireacopilului.ro                
 
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Clubul Copiilor Sanatosi a dat o mana de ajutor sinsitratilor din Serbesti, Bacau! Echipa Clubului Copiilor Sanatosi a ajuns pe 14 iulie in Serbesti, pentru a-i ajuta pe cei care au devenit victime ale inundatiilor din aceasta vara. Am ales aceasta localitate deoarece a fost grav afectata de cresterea Siretului, dar drama lor nu a beneficiat de mediatizare si nu a devenit cunoscuta...
Fumatul la mana a doua. Categorii vulnerabile – riscuri si drepturi Societatea Romana de Pneumologie arem placerea de a va invita la un nou simpozion de tabacologie, organizat in data de 22 noiembrie la Centrul National de Arta Tinerimea Romana.Tema evenimentului va fi “Fumatul la mana a doua. Categorii vulnerabile – riscuri si drepturi”. Va asteptam la Bucuresti...
Cele şapte elemente-cheie ale victoriei lui Hugo Chavez Bazate fundamental pe manipularea puterii şi veniturile obţinute din exporturile de petrol, cele şapte elemente cheie sunt detaliate de marţi de ziarul ABC.
Bicarbonatul de sodiu, un remediu ieftin dar bogat Bicarbonatul de sodiu este un produs ce se gaseste in multe case, folosit atat pentru gatit cat si la curatatenie – insa sunt sanse mari sa nu il folosesti la adevarata sa valoare.
Esti ingrijorat de nivelul colesterolului? Te-a anuntat doctorul ca ai nivelul colesterolului ridicat (hipercolesterolemie)? Atunci stii ca este necesar sa iti modifici regimul de masa si stilul de viata, pentru a reduce nivelul colesterolului si al riscului aparitiei bolilor de inima. Chiar daca medicul ti-a prescris medicamente pentru scaderea...
"Sa dam o mana de ajutor" Clubul Copiilor Sanatosi a dat o mana de ajutor sinsitratilor din Serbesti, Bacau!