Cele mai citite
 


Sibiu: Spitalul Judeţean nu a fost preluat de CJ
duminică, 11 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă al judeţului Sibiu nu a fost preluat, vineri, de Consiliul Judeţean.
La şedinţa extraordinară, la care a fost prezent şi ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, consilierii judeţeni au votat 17 pentru (PDL şi FDGR), opt împotrivă (PSD) şi trei abţineri (PNL).
Ministrul Sănătăţii a precizat ulterior votului că hotărârea de preluare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu ar fi trebuit să treacă cu o majoritate simplă.
Cseke Attila este convins că, într-un final, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu va fi preluat de CJ. Conform preşedintelui CJ Sibiu, Martin Bottesch, spitalul are datorii de 3,9 milioane de lei, iar potrivit consilierilor PNL şi PSD, datoria este de 5 milioane de euro.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Ministrul sănătăţii, nemulţumit de calitatea actului medical Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a criticat, vineri, la Sibiu, pe foştii miniştri ai Sănătăţii, calitatea actului medical din spitalele din România, care, conform acestuia este mai slabă decât în Germania şi Ungaria, ministrul acuzându-i şi pe mulţi medici de familie că se limitează să consulte pacienţii...
Sibiu: Consiliul Judeţean ar putea salva Spitalul Clinic de Urgenţă de o parte din datorii Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu încearcă din septembrie să ajute cel mai mare spital de stat din judeţ, Spitalul Clinic de Urgenţă, să scape de datoriile care s-au dublat în ultimii doi ani, prin plata unei părţi a cheltuielilor spitalului cu întreţinerea, sumă care ar putea să fie de până la 5 milioane...
Ministrul Sănătăţii: Datoriile spitalelor se ridică la 170 de milioane de euro Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că datoriile spitalelor se ridică la cifra de 170 de milioane de euro, bani care vor fi plătiţi prin rectificarea bugetară, probabil în luna august, de către guvern.
Sibiu: Directorul SCJU susţine că şeful DSP va fi desemnat să verifice legalitatea unor contracte semnate tot de el Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, dr. Adrian Şanta, susţine că şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, dr. Gabriel Budescu, va fi desemnat de ministrul Sănătăţii să verifice legalitatea unor contracte semnate tot de el, în perioada în care era directorul Spitalului...
Ministrul Sănătăţii a dispus efectuarea urgentă a unui control la Spitalul Judeţean Brăila Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a dispus efectuarea de urgenţă a unui control la Spitalul Judeţean Brăila, informează un comunicat de presă transmis marţi AGERPRES.