Cele mai citite
 


Botoşani: Şase spitale, preluate de Consiliul Judeţean
duminică, 11 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase spitale din judeţul Botoşani au fost preluate, vineri, din administrarea Ministerului Sănătăţii în cea a Consiliului Judeţean (CJ), potrivit unei hotărâri adoptate de consilierii judeţeni.
CJ a devenit administrator al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', Spitalului de Obstretică şi Ginecologie, Spitalului de Copii, Spitalului de Psihiatrie, precum şi al sanatoriilor de pneumoftiziologie Guranda şi neuropsihiatrie Podriga.
Datoriile unităţilor medicale preluate de CJ sunt de 2,2 milioane de lei, acumulate în perioada 31 martie-1 iulie.
CJ urmează să numească, în şedinţa din 29 iulie, membrii Consiliului de administraţie al spitalelor aflate în subordinea sa.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: CJ vrea gradul II de clasificare pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Consiliul Judeţean Botoşani solicită Ministerului Sănătăţii şi Guvernului includerea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" în categoria a doua de clasificare, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.
Botoşani: Angajaţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati pichetează Consiliul Judeţean Aproximativ 150 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au pichetat, joi dimineaţă, sediul Consiliului Judeţean (CJ),
Botoşani: Comasarea spitalelor, respinsă de consilierii judeţeni Comasarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani cu Spitalul de Copiii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie nu va avea loc, în urma votului negativ de joi dat de consilierii judeţeni.
Botoşani: Maternitatea contestă încadrarea în categoria a V-a Conducerea Spitalului de Obstretică şi Ginecologie din Botoşani a contestat decizia Ministerului Sănătăţii privind încadrarea în gradul V de clasificare. Managerul unităţii, Maria Olaru, a solicitat autorităţilor sanitare centrale să reanalizeze dosarul, astfel încât Maternitatea din Botoşani să fie...
Botoşani: Sindicaliştii din Spitalul Judeţean ies în stradă pentru a cere comasarea cu alte trei spitale Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani vor picheta, pe 29 septembrie, Consiliul Judeţean (CJ), a declarat liderul sindical al spitalului, Lia Temciuc.
Botoşani: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă infirmă o eventuală culpă medicală în cazul bebeluşului mort în Maternitate Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani exclude varianta unei culpe medicale în cazul nou-născutului care a murit, pe 3 septembrie, în timp ce se afla în Maternitate.