Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Audit comandat de CJ la spitalele preluate
duminică, 11 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa a demarat un audit la spitalele preluate, audit ce este realizat de o firmă austriacă, a anunţat vineri preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu.
Declaraţia şefului CJ a fost făcută în cadrul unei şedinţe extraordinare a consiliului, în care au fost desemnaţi membrii în consiliile de administraţie ale celor cinci unităţi sanitare preluate de consiliul judeţean.
Pe de altă parte, preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, a infirmat acuzele aduse de liderii organizaţiei judeţene a PSD conform cărora s-ar intenţiona privatizarea Centrului de Sănătate Voineşti.
Preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a acuzat că în mod greşit CJ a preluat Centrul de Sănătate de la Voineşti, considerând că acesta trebuia preluat de Primăria Voineşti. Ţuţuianu a spus că este vorba despre un interes imobiliar al conducerii CJ, care vrea să facă aici un centru privat. Totodată, senatorul a anunţat că hotărârea de CJ prin care este preluat Centrul de la Voineşti va fi atacată în contencios administrativ.
Cinci unităţi sanitare - Spitalul Judeţean Târgovişte, Sanatoriul TBC Moroieni, Spitalul de Psihiatrie Cronici Gura Ocniţei, Centrul de Sănătate Voineşti şi Centrul de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniţei - au fost preluate, săptămâna trecută, de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Spitalele preluate de CJ, reorganizate ca secţii al Spitalului Judeţean Târgovişte, 1 nov /Agerpres/ - Spitalele preluate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa vor fi reorganizate ca secţii ale Spitalului Judeţean, având o singură conducere şi un singur Consiliu de Administraţie, a declarat, luni, preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu.
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte va fi reorganizat şi vor fi investiţi 22 milioane euro Spitalul Judeţean Târgovişte va fi reorganizat, vor mai fi angajaţi medici şi vor fi făcute investiţii de circa 22 de milioane de euro, fonduri asigurate printr-un proiect de 20 de milioane de euro cu finanţare europeană iar restul, din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Investiţii de un milion de euro la Spitalul Judeţean Târgovişte Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa va investi circa un milion de euro în modernizarea Spitalului Judeţean Târgovişte, banii fiind alocaţi prin hotărâri ale consiliului care privesc reabilitarea şi modernizarea bucătăriei, a centralei termice, a intrării în incinta unităţii medicale şi a curţii spitalului...
Dâmboviţa: Investiţii de un milion de euro la Spitalul Judeţean Târgovişte Târgovişte, 4 nov /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa va investi circa un milion de euro în modernizarea Spitalului Judeţean Târgovişte, banii fiind alocaţi prin hotărâri ale consiliului care privesc reabilitarea şi modernizarea bucătăriei, a centralei termice, a intrării în incinta unităţii...
Dâmboviţa: Cinci unităţi spitaliceşti, preluate de Consiliul Judeţean Târgovişte, 1 iul /Agerpres/ - Trei spitale, printre care şi Spitalul Judeţean Târgovişte, şi două centre medicale au fost preluate, joi, de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat bani pentru modernizarea unor secţii ale Spitalului Judeţean Târgovişte, 25 feb /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat, vineri, în şedinţă ordinară, 5,6 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii şi modernizări ale unor secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.