Cele mai citite
 


Constanţa: Ministrul Sănătăţii a inaugurat noua Unitate de Primire Urgenţe la Spitalul Clinic Judeţean
duminică, 11 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Constanţa, 11 iul /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a inaugurat duminică după-amiază, noua Unitate de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe, din Constanţa.
Ministrul le-a mulţumit, în discursul său, tuturor celor implicaţi în acest proiect, demarat în anul 2007, şi le-a urat cadrelor medicale să aibă cât mai puţini pacienţi cu afecţiuni grave pe care să-i trateze în noua Unitate de Primire Urgenţe.
Cseke a afirmat că valoarea investiţiei la UPU depăşeşte 2, 6 milioane de lei şi a anunţat că a devenit o prioritate ca şi vechea unitate de urgenţe să fie reabilitată şi să se ridice la nivelul celei noi. El susţine că ministerul este pregătit să acorde finanţare şi pentru vechea unitate, adăugând că, mai întâi, este nevoie ca autorităţile locale să asigure partea lor de finanţare din acest proiect, în cuantum de 5 %.
'Aştept o adresă de la Consiliul Judeţean Constanţa, deoarece este autoritatea care preia acest spital judeţean, prin care să ne dea garanţia alocării acelei resurse financiare necesare, de 5 %, şi sper să se întâmple cât mai rapid. Eu pot doar să promit constănţenilor că noi vom aloca marea partea a finanţării pentru reabilitarea părţii vechi', a afirmat Cseke Attila. AGERPRES (Dan Mihăescu)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: S-a inaugurat un proiect de informatizare a spitalelor din judeţ finanţat cu fonduri UE Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a participat, joi, la Spitalul Judeţean Târgovişte, la inaugurarea proiectului european ''Dezvoltarea serviciilor publice electronice la unităţi sanitare în judeţul Dâmboviţa''.
Constanţa: Ministrul Bănicioiu a inaugurat Compartimentul Primiri Urgenţe şi heliportul Spitalului Cernavodă Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a vizitat, marţi, Spitalul Orăşenesc Cernavodă, cu prilejul inaugurării noului Compartiment Primiri Urgenţe (CPU) şi a heliportului unităţii medicale.
Ministrul Sănătăţii a inaugurat Departamentul de terapie intensivă al Spitalului Universitar Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a inaugurat, sâmbătă, Departament de terapie intensivă al Spitalului Universitar, care va deveni funcţional după ce vor fi achiziţionate paturile necesare şi monitoarele.
Cseke Attila: Voi continua introducerea de reguli în sistemul de sănătate (interviu) Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a subliniat, în cadrul unui interviu acordat AGERPRES, că trebuie introduse reguli în sistemul de sănătate, care să fie respectate de toţi. Altfel, sistemul nu se va putea situa la nivelul celor din străinătate, a completat el. Ministrul a vorbit şi despre semnarea...
Cseke Attila: Rectificarea bugetară se va face săptămâna viitoare Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat marţi, cu prilejul inaugurării Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar, că săptămâna viitoare va avea loc rectificarea bugetară, menţionând că sunt încă discuţii cu Ministerul Finanţelor privind suma pe care urmează să o primească Ministerul...
Ministrul Vasile Cepoi a inaugurat noua secţie de oncologie a Spitalului Judeţean Constanţa Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a inaugurat, joi, la Constanţa, noua secţie de oncologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe, în prezenţa reprezentanţilor administraţiei locale, a mai multor parlamentari social-democraţi şi a zeci de cadre medicale.