Cele mai citite
 


PokerStars donează peste 10.000 dolari pentru sinistraţii inundaţiilor
marţi, 13 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
PokerStars donează 10.736 dolari sinistraţilor după recentele inundaţii din ţara noastră, bani strânşi în cadrul Campaniei 'Donează pentru România', prin intermediul turneelor caritabile şi donaţiilor directe făcute de jucători.
În perioada 2 - 8 iulie, PokerStars a organizat turnee caritabile pentru a ajuta sinistraţii, competiţii la care au participat 2.490 de jucători din Europa, SUA, Canada şi America de Sud. A fost strânsă suma de 2.490 dolari.
La această sumă, se adaugă donaţiile directe în contul PentruRomâni, pus la dispoziţie de PokerStars, donaţii în valoare de 2.878 dolari.
După cum informează un comunicat remis Agerpres, s-a decis apoi dublarea sumei strânse în cadrul campaniei 'Donează pentru România' şi astfel se va transfera Crucii Roşii suma de 10.736 dolari, pentru a interveni cu ajutoare umanitare de primă necesitate, în zonele afectate de inundaţii.
PokerStars este un mare site internaţional de poker.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gala Crucii Roşii: 31.000 de euro strânşi la a IX-a ediţie a evenimentului Nu mai puţin de 31.000 de euro au fost strânşi la cea de-a IX-a ediţie a Galei Crucii Roşii, desfăşurată vineri la Televiziunea Română, din donaţii prin SMS şi apeluri telefonice şi din donaţiile partenerilor şi sponsorilor, pentru continuarea proiectului "Puncte de prim ajutor în zone izolate", informează...
România recunoaşte titlurile de calificare obţinute de medici în Australia, Canada, Israel, Noua Zeelandă şi SUA Medicii care au titluri oficiale de calificare eliberate în Australia, Canada, Israel, Noua Zeelandă şi SUA vor putea profesa în România, Guvernul aprobând marţi o ordonanţă de urgenţă privind echivalarea acestora, a anunţat ministrul Sănătăţii Raed Arafat.
DOCUMENTAR: Ziua Crucii Roşii Române, 140 de ani de activitate umanitară Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.
Experţi în dietetică din Europa, SUA şi Australia, la prima conferinţă de profil organizată la Târgu Mureş Preşedinţii Federaţiilor Asociaţiilor de Dietetică din Europa, Statele Unite ale Americii, Australia şi Canada vor fi prezenţi, în perioada 25-29 iunie, la conferinţa 'Rolul dieteticianului în promovarea sănătăţii şi în sistemul de sănătate românesc', care va fi organizată în premieră la Târgu Mureş...
Şase noi donaţii acordate în Europa Centrală şi de Est de Fundaţia Bristol-Myers Squibb Şase donaţii noi, în valoare totală de peste 900.000 dolari SUA, pentru Europa Centrală şi de Est, au fost acordate de Fundaţia Bristol-Myers Squibb, pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor despre cancer, profilaxiei şi îngrijirii acestuia, se arată într-un comunicat de presă.
PES Activists România:Baloane roşii lansate în faţa Parlamentului pentru campania privind o garanţie europeană de sănătate Organizaţia PES Activists România a lansat, sâmbătă, sute de baloane roşii în faţa Palatului Parlamentului pentru campania privind o Garanţie Europeană de Sănătate.