Cele mai citite
 


MApN: Starea sănătăţii celor şase militari accidentaţi duminică, la Şiviţa, este foarte bună
marţi, 13 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Toţi cei şase militari transportaţi la Spitalul Judeţean Galaţi în urma accidentului de duminică de pe digul de la Şiviţa, sunt în stare foarte bună, fiind sub supraveghere medicală, conform procedurilor, informează Ministerul Apărării Naţională într-un comunicat transmis, luni, AGERPRES.
Unul dintre militari se mai află internat la Spitalul Judeţean Galaţi, ceilalţi cinci fiind deja preluaţi pentru supraveghere de specialitate şi recuperare de medicii militari - patru au fost transferaţi la Spitalul Militar din Galaţi, iar unul la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Bucureşti.
Potrivit sursei citate, toţi cei şase militari au fost diagnosticaţi cu traumatisme minore şi contuzii.
Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, şi şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, urmăresc cu atenţie starea de sănătate a militarilor răniţi în accident.
Un autocamion militar DAC-665 T, care se afla în misiune de intervenţie pentru consolidarea digului din localitatea Şiviţa, judeţul Galaţi, s-a răsturnat, duminică, 11 iulie, în jurul orei 11.30.
În autocamion se aflau 12 militari din Batalionul 284 Tancuri, care executau consolidarea digului, cu saci de nisip, pe malul râului Prut.
În urma producerii accidentului, şase militari aflaţi în autocamion au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Galaţi, Direcţia Medicală din MApN monitorizând permanent evoluţia stării de sănătate a militarilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Militar Central: În prezent mai sunt internaţi şase răniţi în incendiul din Colectiv În Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central mai sunt internaţi în prezent şase răniţi în clubul Colectiv, aceştia aflându-se pe Secţia de Chirurgie plastică, informează un comunicat al instituţiei medicale transmis vineri AGERPRES.
SUUMC,despre evoluţia celor 10 militari ucraineni răniţi, aduşi la Bucureşti: Au intrat în procesul de evaluare clinică şi paraclinică Militarii ucraineni transferaţi, miercurea trecută, de la Baza 90 Transport Aerian, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC) 'Dr. Carol Davila', au fost consultaţi de o echipă medicală multidisciplinară, iar în acest moment "au intrat în procesul de evaluare clinică şi paraclinică în...
Militarii răniţi în catastrofa aviatică de la Tuzla, vizitaţi de ministrul Apărării Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, i-a vizitat joi după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila', pe căpitanul Daniel Bâlsanu şi pe maistrul militar Marius Nazare, răniţi în catastrofa aviatică de la aerodromul Tuzla.
Spitalul Militar Central asigură recuperarea medicală pentru şase pacienţi răniţi în 'Colectiv' Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" asigură recuperarea medicală pentru şase pacienţi răniţi în Colectiv.
Cei cinci răniţi în Colectiv internaţi la Spitalul Militar sunt în stare bună Toţi cei cinci răniţi în clubul Colectiv internaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' sunt într-o stare generală bună, cu evoluţie locală favorabilă, conştienţi, cooperanţi, orientaţi temporo-spaţial, echilibraţi respirator şi hemodinamic, a informat vineri, printr-un...
Galaţi: Operaţie de prelevare de organe în premieră la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei O operaţie de prelevare de organe de la un bărbat de 42 de ani, aflat în moarte clinică, s-a efectuat în premieră şi s-a încheiat cu succes, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi.