Cele mai citite
 


Vrancea: Un singur spital a fost preluat de autorităţile locale
marţi, 13 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar Consiliul Local Odobeşti a aprobat preluarea spitalului din oraş, Spitalul de Urgenţă Focşani, spitalul municipal Adjud, dar şi spitalele orăşeneşti Panciu şi Mărăşeşti nefiind, deocamdată, preluate de autorităţile locale.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea, Cătălin Graur, a arătat că Spitalul din Odobeşti a fost preluat de administraţia locală pentru că nu avea decât datorii mici, pe care şi le va putea achita fără intervenţia autorităţilor locale.
Referitor la celelalte unităţi spitaliceşti din judeţ, atât Consiliul Judeţean cât şi celelalte administraţii locale, din Adjud, Panciu şi Mărăşeşti, au refuzat semnarea protocolului din cauza datoriilor pe care le înregistrează către furnizori, dar şi din cauza lipsei de fonduri pentru lunile următoare.
O situaţie specială este la spitalele din Dumbrăveni şi Vidra, care nu au datorii, însă, întrucât ar trebui preluate la pachet cu Spitalul Judeţean din Focşani, care are datorii de peste 20 milioane lei, nu a fost posibilă preluarea acestora de Consiliul Judeţean.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Datoriile blochează preluarea spitalelor de către CJ Trei spitale din Vrancea nu au fost nici până acum preluate de Consiliul Judeţean din cauza datoriilor acumulate către furnizori.
Vrancea: Marian Oprişan cere demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan (PSD) a cerut, vineri, demisia ministrului Sănătăţii Cseke Attila după ce pe site-ul ministerului a apărut un proiect de hotărâre de guvern prin care se abrogă transferul managementului asistenţei medicale pentru mai multe spitale, printre care...
Vrancea: CL Panciu a aprobat protocolul de preluare a spitalului Focşani, 1 iul /Agerpres/ - Consiliul Local Panciu a aprobat transferul, de la 1 iulie, a managementului asistenţei medicale a Spitalului Orăşenesc.
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: Spitalele din Adjud şi Panciu vor fi preluate de primării Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea va semna, marţi, protocoalele pentru predarea spitalelor din Adjud şi Panciu către autorităţile locale.
Vrancea: Dezinfecţie la o şcoală din Focşani, după ce 11 elevi au fost diagnosticaţi cu angină streptococică O operaţiune de dezinfecţie s-a efectuat, joi, la Şcoala nr. 2 'Ion Basgan' din Focşani, urmare a a faptului că medicii au diagnosticat 11 elevi cu angină streptococică.