Cele mai citite
 


Remisie Miastenia Gravis si Timus Tumoral in 7 luni
marţi, 13 iulie 2010   ::   2 Comentarii :: :: Cancer, Interventii chirurgicale, Experiente Radiante
 

Experiența Radiantă a unui student și a mamei luni, care în numai 7 luni au reușit, prin folosirea Tehnicii Radiante(TM), să sprijine procesul de autovimdecaare în sinergie cu intervenția chirurgicală și tratamentele medicale.

Această experiență confirmă eficiența economică și eficacitatea clinică a folosirii zilnice a instrumentelor oferite de cursul nostru pentru Management Activ al stresului folosind Tehnica Radiantă(TM).

Nota Editor Noutăți: Tinarul B, din Aprilie 1999 si pina azi, nu a avut nici o recadere in Miastenia Gravis, este sanatos, a terminat facultatea, lucreaza iar in toamna anului 2007 s-a casatorit.

--------------------------------

Numele meu este H si as dorii sa va vorbesc despre evolutia starii de sanatate a fiului meu B:

In decembrie 1998, fiul meu a observat o scadere dramatica a puterii musculare insotita de o strare continua de oboseala. Cind mergea el nu putea sa ridice picioarele, se misca foarte incet, se urca cu mare dificultate in autobuz. Cind starea s-a agravat, dupa trei tentative nereusite de a se urca in autobuz a decis sa mearga la medic. Medicul de la spitalul din aproprierea casei a pus diagnosticul
MIASTENIA GRAVIS ( prezentarea MIASTENIEI GRAVIS in Engleza ), dar a recomandat ca fiul meu sa fie consultat de un Neurolog.

Dupa o lunga serie de investigatii, s-a constat ca forta musculara scazuse la 30% din valoarea normala, si afost descoperita si o TUMOARE la TIMUS. A fost recomandat tratamentul cu Mestinol. Neurologul ne-a comunicat faptul ca MIASTENIA GRAVIS este o afectiune foarte rara, si ca in anii 1960-1970 se putea murii din aceasta afectiune. Iar pentru a ne argumenta reala dimensiune a acestei boli si a inexistentei unui tratament corespunzator, mi-a spus ca Miliardarul Onasis a murit din cauza MIASTENIEI GRAVIS.

Primele simptoame(caderea pleoapelor, incapacitatea de a pastra capul ridicat si oboseala fara motiv) au inceput sa apara la fiul nostru cu 5 ani inainte, dar el a dat vina pe fumat. A inceput sa se ingrase, a renuntat la jocul de baschet si a inceput sa fumeze din ce in ce mai multe tigari pe zi. Treptat simptomatologia s-a agravat si mai mult: nu mai putea sa ia notite la cursuri si avea sentimentul ca nu are sufient aer.

Pe 05 Ianuarie 1999 a inceput tratamentul recomandat de neurolog: 10 pastile de prednison + 4-5 pastile de mestinon pe zi, pentru a avea suficenta energie sa se miste.

Neurologul ne-a avertizat ca dupa 9-10 zile de tratament va apare o agravare a starii de sanatate: nu se va putea ridica din pat, nu va putea deschde gura, dupa care sa speram ca va ajunge la o stare optima. Am fost avertizati sa il ferim de raceala, deoarece exista pericolul ca la un acces de tuse, muschiul diafragmei poate ramine blocat si fiul nostru poate murii prin axfixiere.

In aceste conditii eram disperati si ne rugam pentru un MIRACOL.

Pe 06 Ianuarie 1999, fiul nostru a inceput
Cursul de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta(TM), si chiar dupa citeva Sesiuni Radiante personale surprizele au inceput sa apara: nevoia de a lua Mestinol a disparut deoarece starea de oboseala a inceput sa se remita, dar marea surpriza a fost pe 13 Inauarie 1999, cind Neurologul a sunat sa ne avertizeze de agravarea stari din zilele 9 si 10 de tratament, dar fiul nostru plecase la facultate de dimineata si a avut cursuri pina la orele 20:00, iar la intoarcerea acasa a putut urca scarile cu usurinta si fara a face pauze pentru a se odihnii (ca in zilele anterioare).

Dupa citeva zile, sotul meu a facut o gripa si a stat in pat o saptamina.
In aceata perioada, in una din seri fiul nostru a avut dureri de cap, simtea ochii iritati si fierbinti ( se imbolnavise si el de gripa). La culcare a folosit ce a invatat la curs: a facut o Sesiune Radianta si dupa aceea a stat circa 1 ora cu o mina pe TIMUS si alta pe SPLINA (pentru revitalizarea Sistemului Imunologic) La trezire a 2-a zi simptomele gripei disparute si el a plecat la cursuri.

Mergind la Neurolog sa i comunic aceasta evolutie, el mi-a spus ca acest lucru nu este posibil, deoarece cei care sufera de MIASTENIA GRAVIS se imbolonavesc de gripa foarte usor, iar evolutia este lunga si extrem de periculoasa. Dupa mai multe vizite la neurolog a fiului meu, acesta a declarat ca el este foarte confuz deoarece Boala evolueaza cu totul altfel decit se astepta domnia sa.

Dupa o luna de folosire zilnica a Tehnicii Radiante(TM) au revenit complet si performantele intelectuale, si-a luat toate examenele sesiunii curente cu note mari si a putut da si examenul la care cazuse in sesiunea anterioara. Al lucru extrem de bun este acela ca a inceput sa joace din nou saptaminal baschet.

In luna Aprilie 1999 a facut un nou set de teste, care au confirmat Remisiunea Completa a MIASTENIEI GRAVIS, la numai 4 luni de folosire ZILNICA a Tehnicii Radiante(TM).

Pe 26 Iulie 1999 a fost spitalizat pentru interventia chirurgicala de extirpare a TIMUSULUI TUMORAL (TIMECTOMIE). Am rugat medicul sa ii recomande fiului nostru o noua Tomografie inainte de operatie, dar el a refuzat si a spus ca il va opera indiferent de marimea tumorii.

Pe timpul operatiei, medicul a fost foarte surprins sa descopere faptul ca TUMOAREA de pe TIMUS DISPARUSE.
Intrebindu-l ce crede despre faptul ca tumoarea timusului a disparut, al a spus ca nu isi poate explica cum a fost posibil acest lucru.

Inainte de operatie, am fost avertizati ca operatia va fi usoara, dar recuperarea postoperatorie poate fi lunga si dificila. Stind cu ful meu in spital, dupa operatie, zi si noapte, am putut observa diferanta evolutiei postoperatorii a fiului meu fata ce alt bolnav operat avind acelasi diagnostic:

  • Fiul nostru, la citeva ore dupa operatie putea respira normal, fara sa aiba nevoie de plamin artificial. Dupa 2 zile a inceput sa manince, dupa 4 zile a coborit din pat si a inceput sa mearga singur, iar dupa 6 zile de la operatie a fost externat.

  • Alt pacient care suferea de aceiasi afectiune, dar operat la primele simptoame(caderea pleoapelor), a avut o recuperare postoperatorie DIFICILA: a facut stop cardiac, si abia dupa 3 ore de socuri electrice si injectii cu adrenalina in inima, a putut fi restabilit, iar pe timpul cit am fost eu in spital crizele cardiace au continuat, iar satrea generala era destul de delicata. Medicii din spital nu puteau intelege de ce fiul meu se simptea bine si se recupera rapid, fiind in aceeasi rezerva, avind acelasi diagnostic, si fiind operat de aceiasi echipa cu colegul sau de rezerva.

Dupa operatie Neurologul m-a intrebat care a fost reactia Chirugului cind a descoperit ca TUMOAREA TIMUSULUI DISPARUSE, pe foaia de observatie era trecut: ...noi am gasit TIMUSUL fara TUMOARE...

Fiul meu a continuat sa isi faca Sesiunile Radiante Zilnic, iar in vara anului 2000 a fost Globe Trotter pentru 3 Saptamini in Europa.


Faptul ca MIASTENIA GRAVIS si TUMOAREA TIMUSULUI sau REMIS, dupa mai putin de 7 luni de folosire zilnica a
Tehnicii Radiante(TM), este cea mai buna dovada că ea ajuta la Prevenirea si la nevoie la Recuperarea Starii de Sanatate atit după intervenția chirurgicală cit si dupa unele din cele mai grave afectiuni.

 

 


Notare
Comentarii
de A
Buna ziua...si eu am miastenia gravis si as vrea sa incerc tehnici radiante....cum pot face?? eu sunt din galati

hine , picking up jordan 6 rings a jordan retro 6 wheelchair to take care of her nike jordan 16 sister to jordan 17 school anymore. Xiao air jordans 17 Yang Liu Congmi... jordan 16 for sale

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Epidemiile de Gripa si Tehnica Radianta Cea mai bună aparare împotriva Epidemiilor și Pandemiilor este întărirea Sistemului Imunologic folosind Resursele Naturale și Optimizarea Stilului de Viată. Videoprezentrile indicate în această pagină descriu modul în care Sistemul Imunologic ne apără organismul de infecții și mecanismele biologice prin...
28 ani de Experiență in folosirea Tehnici Radiante® Pe 22 August 1982, Dumitru LAZIA, absolvea Cursul de Gradul 1 Reiki in orașul Minneapolis din Statele Unite ale Americii. Prezentăm experiența a 28 de ani de folosire a Tehnicii Radiante® - Real Reiki® în România. După absolvirea, Cursurilor de Tehnică Radiantă® - Real Reiki® Gradul 3B Instructor pentru...
Clasele expandate În aceasta pagină vă oferim linkurile către prezentările făcute de noi în cadrul claselor expandate din perioada 1993 - 2014. Ele vă pot ajuta să înțelegeți modul în care puteți folosii Tehnica Radiantă® prentru prevenirea, încetinirea și remisia diferitelor afecțiuni generate de stres.
Strategia OMS Sanatate pentru Toti in Secolul 21 Politica Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, pentru următorii 20 de ani, în vederea asigurării condiţiilor necesare tuturor oamenilor de a Obţine şi Menţine cel mai înalt nivel posibil de Sănătate pe toată Viaţa. Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantã® - Real Reiki® oferă...
Suprastresul si Tehnica Radianta Stresul, oboseala și suprasolicitarea scad cantitatea de neurotransmițători numiți Mesagerrii Fericirii: Serotonina, Noradrenalina și Dopamina, instalind treptat dependența de stimulente artificiale pentru producerea lor de către corp (zahăr, cofeină, alcool, tutun, solvenți, droguri, supramuncă, cumpărături...
Stresul, Cancerul și Tehnica Radiantă Stresul consumă vitalitatea, slăbește sistemul imunitar și dereglează sistemul hormonal. Acestea duc la apariția și evoluția galopantă a cancerului, iar răspunsul benefic al tratamentelor scade, crescînd efectele secundare ale acestora. Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real...