Cele mai citite
 


Remisie Lupus Poliartrită Depresie atacuri de Panica în 5 luni
marţi, 13 iulie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Munca fara stres, Experiente Radiante
 

Expreiența Radiantă a unei doamne, avînd o serie de afecțiuni cronice, generate de stres, oboselă și suprasolicitare. Prin folosirea instrmentelor oferite de cursul nostru, a reusit să îsi remită toate aceste afecțiuni în numai 5 luni.

Cusurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnic Radiantă(TM), oferă un sistem complet de instrumente, tehnici și cunoștințe destinate înlăturării deficitului de vitalitate generat de stres, oboselă sau suprsolicitare și implicit a regenrării sistemelor naturale de autovindecare prin autoreglare funcțională șii regenare structurală a întregii ființe umane.


Am auzit prima data despre Reiki,  acum citiva ani, cind o prietena , mai bine zis cosmeticiana mea, vazindu-ma cit de rau ma simt si cit de tare ma chinui cu dureri de articulatii, cu tratamente peste tratamente, cu stari de greata, dureri de cap, ameteli si o gramada de alte simptome, s-a gindit ca m-ar ajuta si s-a oferit sa ma duca acolo unde mergea ea pentru niste cursuri.

Am tot sunat la instructorul respectiv si ba nu imi raspundea la telefon, ba nu avea cursuri in perioada in care sunam eu…cum faceam, cum o dadeam nu nimeream sa ne intilnim.N-a fost sa fie omul sau momentul mi-am zis si mi-am vazut de ale mele mai departe.

Bolile se agravau din ce in ce mai tare, unii medici ziceau ca am doar artrita, altii ca am lupus, altii ma banuiau de sclerodermie, sindrom Syogreen si tot felul de alte minunatii. Nu ieseau analize clare pentru nici una.Eram tot timpul pe la spitale, de colo-colo, faceam analize, endoscopii, tomografii, Rmn-uri…nu ieseau decit niste analize la singe mai proaste insa eu ma simteam din ce in ce mai rau, ajunsesem sa nu ma mai pot tine pe picioare, nu mai dormeam, nu mai mincam decit fructe ca altceva imi facea rau. Nu ma mai puteam ridica din pat de dureri, intepeneam.Lichid la genunchi imi scoteau in fiecare luna, faceam tratamente care nu aveau nici un effect, mi le tot schimbau,ma saturasem de tot si de toate.

A mai venit si un accident de masina care m-a tintuit in pat 3 luni cu fisura de bazin si tasare de coloana.

Nu mai puteam sa muncesc, pina la urma m-au pensionat medical desi aveam numai 37 de ani.

In momentul in care m-am vazut acasa, singura, bolnava si fara sa mai pot munci, mi-am zis ca tot ce mai am este acest timp liber si vointa mea si ca astea trebuie sa le pun la bataie ca sa ma ridic din nou, sa-mi recapat sanatatea de care eu imi batusem joc, stresindu-ma, muncind mai mult decit putea sa duca organismul meu, neodihnindu-ma la timp, nehranindu-ma cum trebuie, suparindu-ma pentru fleacuri.

Am luat-o de la inceput cu rabdare, mi-am gasit alti doctori, am facut analizele de la zero, am aflat diagnosticul correct – lupus (prezentare afectiunii in Engleza) si poliartrita (prezentarea afectiunii in Engleza ), am mers la psiholog care mi-a spus ca am si depresie majora (prezentarea afectiunii in Engleza) si anxietate si atacuri de panica . Am inceput sa ma tratez, sa imi fac tratamentele, sa fac psihoterapie,am citit cit de mult am gasit pe internet despre toate aceste boli si…am cautat un instructor de reiki.

Am dat peste acest situl www.vitalitate.com si am scris un mail, intimplator tocmai incepeau cursurile de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta(TM) peste o saptamina. Mi-a placut prezentarea instructorilor Aura si Dumitru LAZIA , ceea ce facusera ei pina atunci, mi-a placut cum era prezentat cursul. Mi-au raspuns imediat, in aceeasi zi cum ca sunt inscrisa cu data si ora la care sa ma prezint acolo.

Am simtit ca acestia sint maestrii mei, ca i-am gasit la momentul potrivit sau ca au fost acolo unde eu i-am cautat.

Cind am ajuns acolo si au inceput cursul, am simtit ca am gasit ceva ce cautam de multi ani, niste oameni sufletisti care ne invatau o metoda de a trai sanatos si frumos , de a ne schimba viata.

Am inceput cursul la 1 octombrie 2007 si de atunci, am lucrat in fiecare zi fara pauza, am facut zilnic punerea in forma, directari pentru diversele probleme pe care le aveam, pozitii suplimentare in locurile care tineau de bolile mele.

La inceput, durerile s-au intetit, a durat cam o saptamina, ma dureau toate articulatiile, capul, tot. Ni s-a explicat ca sint crizele de vindecare, sa avem rabdare si sa lucram in continuare. Asa am facut si a fost din ce in ce mai bine. Durerile s-au estompat pina la disparitie, genunchii nu s-au mai umflat, atacurile de panica au aparut din ce in ce mai rar, acum am scapat si de teama fata de ele, care in fapt duce la acele atacuri.

Mi-am armonizat tot timpul casa, dormitorul, patul, medicamentele, hrana, apa,chiar si casele altora si camerele de spital.

N-am mai fost de mult la doctori si eu eram acolo saptaminal!

Dar partea cea mai interesanta este ca s-a imbunatatit toata viata mea, sint mai optimista, mai calma, linistita, nu mai sint nervoasa, dorm mai bine, am pofta de mincare, m-am ingrasat de la 49 la 55 kg si fac lucruri pe care acum un an nu le puteam face: alerg, ma plimb km intregi, am reusit sa plec singura din tara (eram insotita pe strada sa nu cad), am schimbat 3 avioane intr-o zi si am rezistat! Mi s-a imbuntatatit si viata sentimentala, eram singura de ani de zile si acum, am un prieten.

Am reusit chiar sa-i ajut si pe altii, cu directari pentru mici dureri sau alte probleme pe care le aveau.

Sint foarte incintata de rezultate si o sa lucrez in continuare ca si pina acum, tot ce mi se intimpla ma stimuleaza sa continui.

 

Tin sa multumesc foarte mult instructorilor mei pentru tot ce ne invata si pentru sprijinul pe care mi l-au acordat de cite ori am avut nevoie.

SERENA

 

Notare
Comentarii
good@@

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Clasele expandate În aceasta pagină vă oferim linkurile către prezentările făcute de noi în cadrul claselor expandate din perioada 1993 - 2014. Ele vă pot ajuta să înțelegeți modul în care puteți folosii Tehnica Radiantă® prentru prevenirea, încetinirea și remisia diferitelor afecțiuni generate de stres.
Stresul, Durerea și Tehnica Radiantă® Durerea: cauze, manifestari și costuri. Folosirea Instrumentelor oferite de cursurile noastre Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, pentru prevenirea și la nevoie diminuarea pînî la remisiunea completă a durerii acute sau cronice.
Suprastresul si Tehnica Radianta Stresul, oboseala și suprasolicitarea scad cantitatea de neurotransmițători numiți Mesagerrii Fericirii: Serotonina, Noradrenalina și Dopamina, instalind treptat dependența de stimulente artificiale pentru producerea lor de către corp (zahăr, cofeină, alcool, tutun, solvenți, droguri, supramuncă, cumpărături...
Stresul, Afectiunile Musculo-Scheletice si Tehnica Radianta® Din punctul nostru de vedere Stresul este principala cauza a afecțiunilor Musculo-Scheletice. Prezentam documentele Campaniei Uniunii Europene REDUCETI EFORTUL însoțite de explicațiile noastre asupra modului în care Stresul delanșează dureri Musculo-Scheletice care în timp provoacă modificări Funcționare...
Stresul, Noua Medicină Germană® și Tehnica Radiantă® Dr. Hamer a stabilit cum un Conflict-Şoc Biologic generează o Fază de Îmbolnăvire: Rece, Canceroasă sau Necrotică, iar dacă Conflictul este Rezolvat se trece la o Fază de Vindecare: Caldă prin care Procesele Canceroase sau Necrotice sun Reversate pentru a se Autorepara Ţesuturile afectate în Faza...
Stresul Asigurarile si Tehnica Radianta® Stresul, Oboseala și Suprasolicitarea sunt principalii factori de Risc ai Resurselor Umane cu impact major asupra Despăgubirilor pe care Companiile de Asigurări vor trebuii să le plătească Firmelor si Persoanelor asigurate. La rindul lor Companiile de Asigurări vor trebuii să mărească Primele de Asigurare...