Cele mai citite
 


Alertă de antrax la Ministerul chilian al Afacerilor Externe
joi, 15 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Zeci de poliţişti şi de pompieri au cercetat marţi Ministerul chilian al Afacerilor Externe după deschiderea în cursul dimineţii a unui plic care - potrivit expeditorului său - conţinea antrax , a anunţat poliţia.
O scrisoare, care provenea din Olanda a sosit în 9 iulie la Ministerul chilian al Afacerilor Externe, a fost deschisă marţi, iar 'textul susţinea că ea conţine antrax', a declarat căpitanul de jandarmi Juan Reyes.

Rezultatele analizei nu sunt cunoscute încă, afirmă AFP, neuitând să amintească faptul că MAN este situat la 100 m de palatul prezidenţial.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MAI: 18.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri, paramedici au asigurat ordinea de Rusaliile Catolice şi cu prilejul semi-maratonului bucureştean Aproximativ 18.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri, paramedici SMURD şi poliţişti de frontieră au fost mobilizaţi în acest sfârşit de săptămână pentru a asigura ordinea şi liniştea publică cu prilejul desfăşurării unor manifestări publice de mare amploare, printre care cele prilejuite de sărbătorirea...
Epidemie de Antrax din Republica Serbia, monitorizată atent în România Direcţiile Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor din Caraş-Severin, Timiş, Mehedinţi şi Arad au intensificat măsurilor de control al circulaţiei de animale vii, produse şi subproduse, provenite din Servia, ţară în care există o epidemie de Antrax.
Harghita: Peste 700 de poliţişti, jandarmi şi pompieri vor asigura ordinea la procesiunea de Rusaliile catolice Peste 700 de poliţişti, jandarmi şi pompieri sunt mobilizaţi, în aceste zile, pentru asigurarea ordinii şi pentru intervenţii în caz de situaţii de urgenţă, la marea procesiune de Rusaliile catolice de la Şumuleu Ciuc, care se va desfăşura sâmbătă şi la care sunt aşteptaţi peste 100.000 de pelerini.
Antraxul ameninţă sudul Rusiei După primele cazuri de antrax la o fermă de vite din regiunea Kalmukia, Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă a emis luni o alertă pentru întregul teritoriu din sudul Federaţiei Ruse în legătură cu riscul extinderii focarelor bolii infecţioase, relatează Interfax.
Harghita: Aproximativ 500 de poliţişti, jandarmi şi pompieri desfăşuraţi la pelerinajul de la Şumuleu-Ciuc Aproximativ 500 de poliţişti, jandarmi şi pompieri veghează pentru buna desfăşurare a pelerinajului de la Şumuleu-Ciuc, care va avea loc în cursul zilei de sâmbătă şi la care sunt aşteptaţi peste o sută de mii de participanţi.
Aproximativ 400 de poliţişti au defilat pe sub Arcul de Triumf din Capitală Peste 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului de Protecţie şi Pază au participat joi, la parada militară organizată de Ziua Naţională a României în Piaţa Arcului de Triumf...