Cele mai citite
 


TotalSoft a îmbunătăţit aplicaţia Charisma Medical Software
joi, 15 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Rezultatele investigaţiilor medicale urmărite online şi monitorizarea în timp real a fişelor pacienţilor sunt doar două dintre noile funcţionalităţi incluse în aplicaţia Charisma Medical Software, dezvoltată de compania TotalSoft.
Potrivit producătorului, Charisma Medical Software simplifică şi eficientizează interacţiunea furnizorilor de servicii medicale cu pacienţii, reducând cu peste 80 la sută riscurile amânării sau întârzierii unei vizite la cabinetul medical.
Prin intermediul aplicaţiei, pacienţii au posibilitatea vizualizării medicilor disponibili şi a programelor de lucru, planificarea la consultaţii prin Internet, dar şi acces prin web la rezultatele investigaţiilor medicale.
Un alt avantaj este oferit clienţilor corporate, care au posibilitatea verificării rapide a gradului de utilizare a pachetelor de servicii medicale oferite angajaţilor, numele angajaţilor care folosesc aceste servicii, frecvenţa sau tipul serviciilor solicitate, simplificând procesul de centralizare şi urmărire a costurilor.
Charisma Medical Software permite generarea şi urmărirea fişei electronice a pacienţilor, între instituţii medicale diferite, şi asigură trasabilitatea datelor pacienţilor în teritoriu, cu o vizibilitate perfectă asupra fişei pacientului, bolilor din trecut, tratamentelor şi medicaţiilor curente, alergii sau alte complicaţii, eliminând erorile umane, repetarea unor investigaţii şi reducând semnificativ costurile operaţionale.
Totodată, soluţia permite evidenţierea costurilor unitare, pe pacient, pe secţie, pe medic, sau orice altă entitate medicală, respectă cerinţele DRG şi oferă rapoarte conform SIUI (Sistem Informatic Unic Integrat) necesare decontării la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate
Noul produs se aliniază la cerinţele de interoperabilitate în domeniul sănătăţii impuse de către Uniunea Europeană /UE/, fiind implementat la nivel internaţional în ţări, precum: Polonia, Ungaria, Cehia sau Estonia.
La ora actuală, prin Charisma Medical Software sunt gestionate datele a peste patru milioane de pacienţi, şi au fost procesate cinci milioane de cereri de analize medicale.
Sistemul este disponibil pentru demonstraţii gratuite pe site-ul dedicat la adresa: http://www.charisma.ro/demo.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
TotalSoft extinde capacităţile aplicaţiei Charisma Medical Software TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători regionali de software, a anunţat extinderea capacităţilor aplicaţiei Charisma Medical Software.
TotalSoft lansează Charisma Medical Software în Cloud TotalSoft, cel mai puternic producător de software pentru domeniul medical, a lansat sistemul Charisma Medical Software în Cloud, pentru care au fost încheiate contracte de furnizorii de servicii medicale MedLife, Regina Maria, Medsana, Anima Speciality Medical Services şi Medicover, au anunţat
Dolj: Disfuncţionalităţile SIUI nu au afectat activitatea Casei de Asigurări de Sănătate Disfuncţionalităţile apărute, miercuri, în funcţionarea Sistemului Unic Integrat nu au afectat activitatea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Dolj, aceasta continuând să se desfăşoare normal.
Licitaţie de 3 milioane euro, derulată de compania medicală Regina Maria prin Charisma eProcurement de la TotalSoft Reţeaua privată de sănătate Regina Maria a derulat o licitaţie în valoare de trei milioane de euro prin intermediul sistemului Charisma eProcurement, achiziţionat de la TotalSoft, cel mai important furnizor de ERP /Enterprise Resource Planning/ din România, a anunţat, marţi, compania de IT&C.
Prescripţia electronică, utilizată de la 1 ianuarie în exclusivitate atât online, cât şi offline la cabinet sau domiciliu Prescripţia electronică va fi utilizată de la 1 ianuarie în exclusivitate atât în format online, cât şi offline la cabinet sau la domiciliu, precizează Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) într-un comunicat remis vineri AGERPRES.
Parteneriat între TotalSoft şi o companie de IT din Oradea pe segmentul software de business TotalSoft, cel mai important furnizor de ERP /Enterprise Resource Planning/ din România, şi-a mărit portofoliul de clienţi din România cu compania orădeană de IT, CG&GC HiTech Solutions, a anunţat, luni, într-un comunicat de presă, grupul internaţional.