Cele mai citite
 


Măsuri împotriva caniculei dispuse de primarul Capitalei, Sorin Oprescu
joi, 15 iulie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) este gata să acorde primul ajutor persoanelor aflate în nevoie în zilele caniculare prin cele 31 de puncte de prim ajutor organizate atât pe stradă, cât şi în parcuri.
Măsura a fost dispusă de către primarul general Sorin Oprescu miercuri.
Administraţia spitalelor din PMB a organizat 20 de puncte de prim ajutor în Bucureşti dotate cu apă, apă cu gheaţă, ventilatoare şi ambulanţe în cazuri mai grave.
Alte 11 puncte de acest tip sunt organizate în parcurile bucureştene şi administrate de Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).
Primarul general a mai dispus înlăturarea prafului în exces de pe bulevardele şi trotuarele Capitalei, începând ca de sâmbătă acestea să fie spălate cu detergent şi jeturi de apă de trei ori pe zi, în intervalele orale 4,00-6,00, 12,00-15,00, 22,00-01,00.
Această activitate se va desfăşura pe perioada zilelor caniculare.
Notare
Comentarii
de Lefter Lucian
Cred ca avenit momentul ca noi cei saraci si fara un sprijin de nicaeri sa ne unim,sa facem front comun contra celor care nu le pasa de acest popor.Masura luata de d-l primar este bine venita,dar sa nu uitam ca ca tot noi o platim orin taxe din ce in ce mai mari.
Salutam initiativa primarului general.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Corturi şi puncte de prim ajutor puse la dispoziţia bucureştenilor de PMB Primarul general, Sorin Oprescu, a solicitat responsabililor din Primăria Municipiului Bucureşti, să pună în aplicare planul de măsuri anticaniculă având în vedere temperaturile ridicate anunţate de meteorologi pentru următoarele zile, informează un comunicat transmis, duminică, AGERPRES.
Primăria Municipiului Bucureşti continuă măsurile pentru combaterea caniculei Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) continuă măsurile necesare pentru combaterea efectelor caniculei, fiind amenajate 14 corturi medicale dotate cu aer condiţionat, apă, personal medical şi aparatură de specialitate, în condiţiile avertizării de cod portocaliu de caniculă, anunţă luni PMB.
Sorin Oprescu a cerut intensificarea măsurilor anticaniculă în Capitală Primarul general Sorin Oprescu a cerut direcţiilor de specialitate din cadrul Primăriei Capitalei să intensifice măsurile pentru combaterea efectelor temperaturilor ridicate, având în vedere avertizarea de cod portocaliu de caniculă emisă de meteorologi.
Oprescu le-a solicitat operatorilor de deszăpezire să intervină pe străzile secundare, trotuare şi în staţiile RATB Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat în comandamentul de iarnă de miercuri dimineaţă să se continue tratamentele cu material antiderapant, să se intervină pe toate străzile secundare şi arterele de legătură din Capitală şi să se acţioneze cu material antiderapant pe trotuare şi în...
Sorin Oprescu despre tragedia de la Giuleşti: Consider că cine greşeşte trebuie să plătească Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a luat în calcul încă de marţi să ceară demisia întregii conduceri a Maternităţii Giuleşti, se precizează miercuri, într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) remis AGERPRES.
Primarul Oprescu a vizitat spitalele Foişor şi Colţea Bucureşti, 11 dec /Agerpres/ - Primarul Capitalei Sorin Oprescu a vizitat, sâmbătă, Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie Foişor şi Spitalul Clinic Colţea pentru a vedea stadiul lucrărilor de reparaţii, precum şi dotările achiziţionate de cele două unităţi sanitare.