Cele mai citite
 


Noi produse hepatoprotectoare
joi, 15 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Diete
 

Alimentaţia nesănătoasă şi stresul, afectează sănătatea, ficatul fiind primul care oboseşte din cauza unui stil de viaţă dezechilibrat, a subliniat prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, miercuri, cu prilejul lansării unor produse pentru detoxifierea ficatului.

În condiţiile în care 50% din populaţia adultă are o afecţiune la ficat, aceasta trebuie ajutată.
Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi a explicat că ficatul este cel care procesează tot ce intră în organism, de aceea oamenii trebuie să fie foarte atenţi la alimentaţie pentru a-i uşura activitatea acestuia.
Acesta a adăugat că un element foarte important este mişcarea, pentru că omul este construit nu pentru a fi sedentar, ci pentru a fi tot timpul în mişcare.
Referitor la gama lansată, specialistul a spus că Liver Help este un produs 100% natural. Este un hepatoprotector pentru afecţiuni hepatobiliare, ficat gras, colesterol mărit şi pentru reglarea glicemiei.
Datorită armurariului pe care îl conţine, acest produs contribuie la protecţia ficatului împotriva unor toxine puternice şi a alcoolului, ajută la creşterea capacităţii de regenerare a ţesutului hepatic şi la reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei.
Medicul a mai amintit că ficatul trebuie ajutat pentru un stil de viaţă sănătos consumând alimente biologice, dar existând şi alternanţă între efort şi odihnă.
Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi a menţionat că produsul conţine plante atent selectate după criterii de calitate foarte riguroase.
Un alt produs lansat de compania Zenyth Pharmaceuticals este Silhouette Help, un ceai din plante fortifiat cu inozitol, ingredient care conferă ceaiului proprietatea de a topi grăsimile.
Acest ingredient ajută la accelerarea metabolismului şi transformarea grăsimilor în energie. El reduce pofta de mâncare având un efect favorabil în tulburările psihice asociate cu tulburări de comportament alimentar, cum este bulimia.
Ceaiul este un adjuvant în cura de slăbire, protector hepatic, revigorant şi detoxifiant, bineînţeles asociat cu o dietă bine aleasă şi cu mişcare.
Carmen Brumă recomandă acest ceai întrucât conţine plante atent alese şi nu este prezentat ca un produs care face minuni, cum sunt alte sute de produse care anunţă că într-un timp record slăbeşti foarte multe kilograme.
De asemenea, acest ceai reduce şi pofta de mâncare şi de dulce.
Prof. dr. Ovidiu Bojor a declarat, la rândul său, că din păcate sunt foarte multe produse care spun că ajută la slăbit în timp record şi dând jos foarte multe kilograme.
'După părerea mea, acest lucru este foarte grav, pentru că anunţurile că slăbeşti 16 kilograme în 30 de zile fac foarte mare rău sănătăţii, produc dezechilibre şi chiar afectează colonul. Nu recomand nici purgativele de tipul cruşinului, pentru că cruşinul utilizat timp îndelungat favorizează cancerul de colon. El este recomandat numai 7-8 zile, după care trebuie făcută o pauză de trei luni. Un laxativ foarte bun sunt şi seminţele de in, fibrele, mucilagiile, mişcarea, o dietă bine aleasă pot să ajute la slăbit, dar nu este recomandat să slăbeşti 3-4 kilograme într-o lună', a mai explicat prof.dr. Bujor.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii recomandă consumul echilibrat de alimente care să conţină o diversitate de nutrienţi esenţiali Medicul nutriţionist Luiza Pîrvu recomandă să se consume echilibrat alimente care să conţină o diversitate de nutrienţi esenţiali, pentru un stil de viaţă sănătos, iar, în opinia sa, alegerea unui regim alimentar drastic riscă să reducă în mod considerabil caloriile şi cantitatea de nutrienţi, încât...
Stilul vegan - un mod de viaţă Într-o lume în care suntem cu toţii pe fugă, în care mâncăm de multe ori haotic, negândindu-ne la urmări şi punându-ne singuri în pericol sănătatea, există şi oameni care au decis să aleagă un stil de viaţă sănătos, care îi poate defini din toate punctele de vedere.
BioGreens – combustibilul 100% natural al organismului omului modern Oximoronul „tinereţe fără bătrâneţe” nu mai este de mult o sintagmă din basme, astăzi este unul dintre motto-urile alegerilor din sfera beauty&health. Compania Zenyth Pharmaceuticals lansează BioGreens, un super-aliment vegan bazat doar pe ingrediente organice, 100% naturale. Andreea...
'Alimente pentru o viaţă sănătoasă', ghid pentru prevenţie şi terapeutică Ghidul de prevenţie şi terapeutică 'Alimente pentru o viaţă sănătoasă', care prezintă în detaliu rolul alimentelor şi al substanţelor considerate esenţiale pentru menţinerea sănătăţii, a fost lansat joi, la Sala Dalles, din Capitală.
Prof. Mencinicopschi atrage atenţia asupra dietelor pentru slăbit Prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti, a subliniat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că dietele pentru slăbit trebuie urmate cu mare atenţie.
OPINIA NUTRIŢIONISTULUI Alimentaţia în perioada examenelor Există o strânsă legătură între randamentul cerebral şi calitatea alimentelor ingerate, în special în perioadele în care organismul este supus unui stres psihic suplimentar, susţin nutriţioniştii.