Cele mai citite
 


Campanie de informare şi educare în privinţa alergiilor
vineri, 16 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Alergologie si Imunologie
 

O campanie de sensibilizare, informare şi educare cu privire la alergii va avea loc, în perioada 17 iulie - 30 august, în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa şi Timişoara.

Conform studiilor ARIA 2008, unul din patru europeni suferă de alergie. Ignorată, aceasta poate avea complicaţii grave.
În cadrul campaniei se vor oferi informaţii despre stabilirea unui diagnostic corect şi a unui tratament adecvat.
Campania este organizată de compania MerkSharp&Dohme. În oraşele în care se va afla campania, Claritine vine cu surprize, cu clovnul Alergino şi prietena sa, asistenta Clara.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Campanie de informare privind hepatita Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAHR) a început, luni, la Braşov, cea de a doua ediţie a campaniei intitulate 'Ziua femeii cu hepatită', cu sprijinul Primăriei din localitate.
Campanie de informare şi educare privind psoriazisul; 400.000 de români suferă de această afecţiune O nouă campanie de informare şi educare medicală a populaţiei cu privire la psoriazis a fost lansată marţi, cu prilejul Zilei Mondiale a Psoriazisului, de Societatea Română de Dermatologie (SRD) în parteneriat cu Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA).
Campanie de informare privind testarea şi tratamentul hepatitei B şi C Numărul persoanelor afectate de hepatite B şi C dar şi de ciroze va creşte, a subliniat doctor infecţionist Adriana Moţoc, marţi, în conferinţă de presă.
SRD va demara în licee şi la mare o amplă campanie de informare privind melanomul Societatea Română de Dermatologie (SRD) va demara în această vară o amplă campanie de informare în ceea ce priveşte depistarea melanomului şi prevenirea cancerului cutanat, a anunţat secretarul general al SRD, dr. Alin Nicolescu, marţi, într-o conferinţă de presă.
Tinerele evită să consulte ginecologul Sursa: Agerpres Bucureşti - Tinerele din România evită să consulte medicul ginecolog şi îşi aleg metoda contraceptivă fie apelând la sfatul unei prietene apropiate, fie informându-se direct de pe internet sau din reviste, relevă un studiu ad-hoc realizat de Sensiblu, în parteneriat cu site-ul www.coolgirl...
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...