Cele mai citite
 


Donaţie de medicamente pentru victimele inundaţiilor
vineri, 16 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compania producătoare de medicamente generice Labormed a răspuns campaniei lansate de Crucea Roşie Română 'Apel pentru victimele inundaţiilor', oferind o donaţie de medicamente în valoare de 100.000 de euro.
Gama de produse oferite de compania Labormed acoperă medicamente pentru sistemul digestiv, antibiotice şi parafarmaceutice, care vor fi distribuite prin intermediul filialei de Cruce Roşie Suceava şi cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava către cabinetele medicale din cele 83 de localităţi afectate de inundaţii.
'Medicamentele sunt foarte necesare în aceste zile în zonele afectate de inundaţii. Mulţumim Labormed pentru susţinerea apelului Crucii Roşii Române şi pentru solidaritatea manifestată faţă de victimele acestei catastrofe', a declarat Mihaela Geoană, preşedintele Crucii Roşii Române.
Crucea Roşie Română a lansat, din 30 iunie, campania naţională 'Apel pentru victimele inundaţiilor'. Persoanele care vor să contribuie cu bani, pot face donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române - www.crucearosie.ro - sau pot face donaţii în conturile special deschise de Crucea Roşie Română la BRD - Agenţia Piaţa Romană: cont lei RO36BRDE410SV51618614100 sau cont euro RO71BRDE410SV51618884100.
De asemenea, se pot face donaţii de alimente greu perisabile prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roşii în toate magazinele din reţelele Carrefour, Real, Mega Image şi Metro. Acestea vor fi distribuite de voluntarii Crucii Roşii în toate zonele afectate de inundaţii din ţară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Donaţie de 30.000 de dolari oferită Crucii Roşii Române pentru ajutorarea familiilor afectate de inundaţii Crucea Roşie Română a primit, joi, o donaţie în valoare de 30.000 de dolari pentru ajutorarea familiilor afectate de inundaţiile care au avut loc în vara acestui an.
Primele pachete distribuite de Banca de Alimente a Crucii Roşii Crucea Roşie Română a început luni, după o lună de la lansarea proiectului social Banca de Alimente, distribuţia alimentelor către persoane vulnerabile din Bucureşti şi din alte 13 judeţe - Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Iaşi, Sibiu, Suceava şi Vrancea.
Suceava: Crucea Roşie a utilat bucătăriile a 73 de sinistraţi din judeţ Câteva zeci de familii sinistrate din judeţul Suceava au primit, marţi, kituri de bucătărie prin intermediul Crucii Roşii Române, cu sprijinul Banca Comercială Română.
De Crăciun, Crucea Roşie vine în ajutorul copiilor defavorizaţi şi a familiilor acestora Cea de-a VII-a ediţie a Galei Crucii Roşii, care va avea loc vineri, are ca scop colectarea de fonduri şi alimente în beneficiul copiilor defavorizaţi, sub sloganul "E Crăciun şi pentru ei".
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...