Cele mai citite
 


IML a confirmat: Mădălina Manole a ingerat voluntar substanţe toxice
vineri, 16 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autopsia efectuată de medicii legişti de la IML 'Mina Minovici' a confirmat ingestia voluntară de substanţe toxice, a declarat pentru AGERPRES, prof. Dan Demergiu, directorul institutului.
Se vor face în continuare analize toxicologice, acestea fiind de durată, rezultatele fiind gata în aproximativ două săptămâni.
Mădălina Manole a fost găsită decedată, miercuri dimineaţă, de soţul său, în locuinţa lor din Otopeni, el fiind cel care a anunţat Salvarea şi Poliţia.
În jurul orei 2,00, ea a trimis un SMS pe telefonul soţului, în care explica motivele sinuciderii.
Potrivit anchetatorilor, corpul Mădălinei Manole a fost găsit pe holul din apropierea băii, era îmbrăcată în pijama, nu erau medicamente în jurul ei, iar în baie a fost găsită o sticlă cu pesticid din care artista a băut.
În cădere, artista s-a lovit la cap şi i-a curs sânge. În momentul tragicului eveniment, în casă se găseau soţul, copilul şi mama soţului.
Managerul Serviciului de Ambulanţă, dr. Alice Grasu, a declarat pentru AGERPRES că Ambulanţa a ajuns acasă la artistă în jurul orei 5,45, având în echipaj o asistentă medicală. Asistenta a constatat că Mădălina Manole se află în stop cardiorespirator şi a solicitat medic. Doctorul a ajuns la ora 6 şi un minut, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic, a mai spus dr. Grasu.
Autopsia în cazul decesului Mădălinei Manole va fi efectuată joi, a declarat pentru AGERPRES dr. Dan Dermengiu, şeful Institutului Naţional de Medicină Legală (INML). Potrivit acestuia, joi se vor afla şi rezultatele preliminare ale autopsiei.
În urmă cu două luni, interpreta Mădălina Manole a amânat lansarea ultimului album, invocând probleme de sănătate. Ea a fost atunci internată în spital.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Asistentă medicală, decedată la locul de muncă; ea se afla acolo în afara programului Ploieşti, 21 oct/ Agerpres/- O femeie de 63 de ani care lucra ca asistentă medicală în cadrul Policlinicii Cina din municipiul Ploieşti a decedat, vineri, după ce i s-a făcut rău la locul de muncă, ea aflându-se acolo în afara programului.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...