Cele mai citite
 


Rugby: Jucătorul Alexandru Grădinaru a încetat din viaţă
vineri, 16 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Jucătorul de rugby Alexandru Grădinaru a încetat din viaţă joi dimineaţa în urma unui stop cardio-respirator, anunţă Federaţia Română de Rugby, citată de Agerpres.
Grădinaru (19 ani) juca pentru formaţia din Arad, el suferind o accidentare foarte gravă în timpul unui meci de campionat, cu CSM Ştiinţa Baia Mare, pe 31 martie, diagnosticul medicilor fiind unul extrem de dur - ''leziune medulară C4-C5 produsă ca urmare a unei luxaţii de corp vertebral cervical''.
Decesul sportivului, joi, la ora 05,40, a survenit ''în contextul unei bronhopneumonii mixte, fungice şi bacteriene, galopante, neresponsivă la tratament, pe fondul general cunoscut'', se arată într-un comunicat. ''Grădinaru nu a mai putut fi resuscitat în pofida eforturilor medicilor orădeni. Corpul neînsufleţit al lui Alexandru se află la serviciul de Medicină Legală Oradea pentru autopsie'', a precizat Alin Popescu, medicul coordonator al FRR.
''Moartea lui Alex ne provoacă o imensă suferinţă. Suntem alături de familia îndurerată. Încercam să îl aducem pe Alex la un spital din Bucureşti, dar, din păcate, nu mai este cazul. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el'', a declarat Alin Petrache, preşedintele FRR.
FRR este alături de familia sportivului, căreia îi va oferi ''tot sprijinul în aceste momente grele''.
Sâmbătă, înaintea meciului cu Tunisia, de la Buzău, din recalificările pentru Cupa Mondială din 2011, se va ţine un moment de reculegere în memoria lui Alex Grădinaru, iar jucătorii noştri vor evolua cu banderole negre pe braţ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Vladimir Beliş: Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi medicale, a afirmat duminică profesorul dr Vladimir Beliş, arătând că niciunui tânăr care intră la medicină nu îi vine în minte ''în acel moment că poate deveni doctor legist''.
Buzău: Dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unei tinere decedate în timpul unui spectacol Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a anunţat joi că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unei tinere în vârstă de 20 de ani decedată pe 30 iulie, în timpul unui spectacol în Piaţa Dacia din Buzău.
Timiş: În fostul sediu al Institutului de Medicină Legală vor locui angajaţi ai CJ şi ai Spitalului Judeţean Angajaţi ai Consiliului Judeţean şi ai Spitalului Judeţean Timişoara vor locui în fostul sediu al Institutului de Medicină Legală Timişoara, după ce clădirea a fost preluată de administraţia judeţeană şi au fost amenajate 40 de apartamente.
COPAC: Peste 1.000 de apeluri la Telefonul pacientului într-un an Proiectul "Telefonul pacientului" a înregistrat, în primul an de la lansare, peste 1.000 de apeluri de la pacienţi din toată ţara, care au solicitat diverse informaţii sau au semnalat problemele întâmpinate în sistemul sanitar.
Arad: Şefa secţiei de Psihiatrie a SCJU, vizată de percheziţiile în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă ÎCCJ Arad, 31 mai /Agerpres/- Poliţiştii arădeni au percheziţionat, marţi, cabinetele unor medici de pe reza judeţului, între care şi la cel al prof. dr. Delia Marina Podea, şeful Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, care este suspectată de faptul că ar fi solicitat bani de la...