Cele mai citite
 


Vâlcea: Înscrieri la CMJ Vâlcea pentru cei care vor să devină subofiţeri medicali
vineri, 16 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comisariatul Militar Judeţean (CMJ)Vâlcea aşteaptă tineri care să se înscrie la cursurile de formare profesională - subofiţeri medicali, a declarat, joi, pentru AGERPRES, maiorul Constantin Măgădan, şef al biroului informare-recrutare al CMJ.
'Sunt 28 de locuri pentru băieţi şi două locuri pentru fete (...) pentru cursuri de formare profesională ca subofiţeri medicali. Condiţiile sunt ca tinerii să fi absolvit o şcoală postliceală sanitară şi să aibă acel atestat de liberă practică în domeniu. Din punctul meu de vedere, recomand tinerilor să vină la aceste cursuri, pentru că a îmbrăţişa o astfel de carieră este de bun augur, domeniul militar sanitar este decent, demn şi de ce nu o profesie de bun simţ', a precizat maiorul Măgădan.
Termenul limită pentru înscriere este 30 iulie, iar candidaţii trebuie să aibă vârsta maximă de 30 de ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Cererile pentru biletele de tratament se pot depune, de la sfârşitul săptămânii, la Casa de Pensii Pensionarii vâlceni pot depune solicitările pentru biletele de tratament la Casa de Pensii începând cu acest sfârşit de săptămână.
Cursuri gratuite de formare profesională în ocupaţiile de Inspector resurse umane, “Art director”, “Operator introducere, prelucrare, validare date” în cadrul proiectului “Reţea regională pentru Promovarea şi Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a persoanelor cu dizabilităţi” POSDRU/84/6.1/S/58636
Formare profesională pentru 250 de salariaţi din sănătate Aproximativ 250 de salariaţi din sectorul sanitar vor beneficia, în perioada 1 martie 2012 - 31 decembrie 2013, de formare şi consiliere profesională, prin intermediul unui proiect POSDRU prezentat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, de Federaţia 'Solidaritatea Sanitară' din România.
Circa 27% din unităţile sanitare au finanţat cursuri de formare profesională continuă, în ultimii doi ani Aproximativ 27% din unităţile sanitare au reuşit să finanţeze cursuri de formare profesională continuă în ultimii doi ani, iar lipsa resurselor financiare ale salariaţilor constituie, şi din punctul de vedere al angajatorului, principala piedică, potrivit concluziilor unui studiu derulat de Centrul de...
Iaşi: Formare profesională în domeniul expertizei psihiatrice medico-legale Iaşi, 22 ian /Agerpres/ - Primii 200 experţi în cercetare avansată şi expertiză psihiatrică medico-legală din România?vor fi formaţi în următorii trei ani, la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, se arată într-un comunicat de presă,.
Vâlcea: Proiect de recuperare de 4 milioane de euro pentru copii cu dizabilităţi Un număr de 50 de copii cu dizabilităţi din Râmnicu Vâlcea vor intra în următorii trei ani într-un program de recuperare medicală finanţat din fonduri europene în valoare de peste 3,9 milioane de euro.