Cele mai citite
 


Specialist în RMN şi ecografii, angajat la Spitalul Judeţean din Călăraşi
vineri, 16 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un medic din Slobozia cu competenţă pe rezonanţă magnetică nucleară (RMN) şi ecografii s-a decis să vină definitiv la Spitalul Judeţean Călăraşi, unde nu existau specialişti în acest domeniu, unitatea spitalicească lucrând cu medici din alte judeţe.
''Am reuşit să mai aduc un medic angajat definitiv care se mută cu familie cu tot în Călăraşi, medicul pentru computerul tomograf. A făcut cerere să vină la noi definitiv. Avem apartament să-i asigurăm pentru familie. Acum rămâne să-i facem demersurile către minister să-i aprobe transferul de la Slobozia (n.r. judeţul Ialomiţa) la Călăraşi'', a declarat, joi, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean Călăraşi, Ion Sfetcu.
Computerul tomograf din Spitalul judeţean este funcţional doar marţea, joia şi sâmbăta, deoarece unitatea lucrează cu medici din alte judeţe.
''Ne costă foarte mult că trebuie să asigurăm transportul doctoriţelor şi în plus de asta când ai nevoie de o investigare la momentul respectiv trebuie să amâni până vin medicii. Aşa fiind o avem tot timpul la dispoziţie'', a spus Sfetcu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău Un performant aparatul de imagistica prin rezonanţă magnetică - IRM a fost dat în funcţiune la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, în cadrul unui amplu program de dotare cu aparatură medicală, finanţat de Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj.
Cluj: RMN de ultimă generaţie la Spitalul de Copii Un aparat cu rezonanţă magnetică nucleară (RMN) de ultimă generaţie va fi destinat diagnosticării precise în cazul pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca, printr-o investiţie de peste 3,7 milioane de lei.
Olt: Primele investigaţii RMN la SJU Slatina Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina va efectua în luna martie primele investigaţii prin rezonanţă magnetică nucleară (RMN), potrivit directorului medical al unităţii spitaliceşti, medicul Cătălin Pătru.
Harghita: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc are nevoie de un RMN Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc are nevoie de un aparat de Rezonanţă Magnetică Nucleară (RMN), atât pentru noua secţie de neurochirurgie care urmează să se înfiinţeze, cât şi pentru pacienţii care sunt nevoiţi să meargă în judeţele învecinate pentru o astfel de investigaţie.
Medicii au folosit un sistem RMN funcţional pentru a "vedea" şi măsura durerea O echipă de neurologi a anunţat miercuri că a putut "vedea", în premieră absolută, cum se formează durerea cu ajutorul unui aparat de rezonanţă magnetică funcţională fMRI, i-au măsurat intensitatea şi şi-au dat seama dacă anumite medicamente au vreun efect asupra acesteia - un domeniu de studiu aflat...
Cluj: Spitalul Judeţean de Urgenţă primeşte 8,2 milioane de lei pentru un RMN şi un tomograf Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj anunţă că i-au fost alocate de către Ministerul Sănătăţii 8,2 milioane de lei pentru achiziţionarea unui RMN şi a unui computer tomograf.