Cele mai citite
 


Călăraşi: Peste 130 de copii au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei
joi, 15 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Călăraşi, 15 iul /Agerpres/ - Peste 130 de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi, joi, în centrele din judeţul Călăraşi.
Potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Călăraşi, au fost vaccinaţi 138 de copii, dintre care 61 la centrul de vaccinare din Spitalul judeţean de Urgenţă Călăraşi, 51 la centrul de vaccinare din Spitalul municipal Olteniţa şi 26 la centrul de vaccinare din Spitalul orăşenesc Lehliu Gară.
Campania a demarat cu vaccinarea copiilor cu domiciliul în localităţile Călăraşi, Vîlcelele, Olteniţa, Ulmeni, Lehliu Gară, Lehliu Sat, Lupşanu şi Nicolae Bălcescu.
Vineri va continua campania de vaccinare BCG în aceleaşi centre, respectiv?la Spitalul judeţean de Urgenţă Călăraşi se vor vaccina copiii cu domiciliul actual în municipiul Călăraşi şi comuna Vîlcelele. Vaccinarea va continua în acest centru şi luni, 19 iulie, între orele 10,00-13,00.
Tot vineri la aceleaşi ore la Spitalul municipal Olteniţa se vor vaccina copiii cu domiciliul actual în municipiul Olteniţa şi comuna Ulmeni, iar la Spitalul orăşenesc Lehliu Gară se vor vaccina copiii cu domiciliul actual în oraşul Lehliu Gară, Lehliu Sat, Lupşanu şi Nicolae Bălcescu.
Pe 19 iulie vor fi vaccinaţi copiii din mediul rural după cum urmează: copiii cu domiciliul actual în comuna Modelu vor fi vaccinaţi la sediul cabinetului medical grupat al medicilor de familie din Modelu, în intervalul orar 10,00-12,00; copiii cu domiciliul actual în localităţile Chirnogi, Radovanu, Căscioarele vor fi vaccinaţi la sediul cabinetului medical al medicilor de familie din Chirnogi, în intervalul orar 10,00-12,00; copiii cu domiciliul actual în localităţile Dragalina şi Ştefan Vodă vor fi vaccinaţi la sediul cabinetului medical al medicilor de familie din Dragalina, în intervalul orar 10,00-12,00.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Campanie de vaccinare antituberculoză a copiilor neimunizaţi până acum Campania de vaccinare a copiilor născuţi în intervalul ianuarie-iunie şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei va începe joi în judeţul Călăraşi.
Călăraşi: Peste 320 de copii au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei Peste 320 de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi în campania de recuperare derulată în centrele din judeţul Călăraşi.
Călăraşi: Încă 122 de copii au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei Alţi 122 de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până acum împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi, marţi, în cadrul campaniei de recuperare, în centrele din judeţul Călăraşi, a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul epidemiolog Camelia...
Arad: Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a deschis, sâmbătă, un centru pentru vaccinarea împotriva gripei noi, ce va funcţiona în cadrul Secţiei boli infecţioase adulţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
Încă un centru pentru vaccinare împotirva gripei noi la Spitalul Fundeni Ministerul Sănătăţii a deschis sâmbătă la Spitalul Fundeni încă un centru pentru vaccinare împotriva gripei noi.
Călăraşi: Alţi 100 de copii din judeţ, vaccinaţi împotriva tuberculozei Alţi o sută de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi joi în campania de recuperare, în centrele din judeţ, informează joi printr-un comunicat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Călăraşi.