Cele mai citite
 


Iaşi: Primarul vrea să transforme Spitalul de Recuperare în staţiune balneară modernă
sâmbătă, 17 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, intenţionează să transforme unul dintre spitalele preluate în administrarea municipalităţii - Spitalul de Recuperare - în una din cele mai renumite staţiuni balneare din ţară.
'Vrem să transformăm spitalul într-o staţiune balneară modernă. Spitalul de Recuperare are tot ce îi trebuie pentru a fi la fel ca Băile Felix sau alte staţiuni şi chiar mai mult - nămolul care este renumit în toată ţara pentru calităţile sale benefice', a declarat, vineri, primarul Gheorghe Nichita, după semnarea actelor de preluare a administrării Spitalului de Recuperare.
Edilul a criticat însă Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Iaşi, susţinând că nu a respectat prevederile contractuale.
Nichita a spus că CJAS are de achitat Spitalului de Recuperare contravaloarea serviciilor medicale în valoare de 6,8 milioane de lei.
Spitalul de Recuperare este unicul din partea estică a ţării care cuprinde secţii de Ortopedie-traumatologie, Oto-Rino-Laringologie, Chirurgie, Chirurgie ORL, Implanturi ortopedice, Implanturi ORL, Neurologie, Recuperare neuromotorie, Reumatologie, Balneo-fizioterapie, Recuperare cardio-pulmonară, Medicina muncii - boli profesionale.
Evenimentul s-a desfăşurat la doar două zile după ce primarul Gheorghe Nichita a semnat actele de preluare a unui alt mare spital - Spitalul C. I. Parhon.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Staţiuni de renume ca Borsec, Felix, Geoagiu nu erau certificate ca staţiuni balneare, spune ministrul Grapini Staţiuni renumite pentru apele termale cum ar fi Borsec, Băile Felix, Geoagiu Băi, Buziaş nu erau certificate ca fiind staţiuni balneare, ci doar din punct de vedere turistic, acest lucru fiind rezolvat recent pentru ca din 2014 să poată beneficia de directiva europeană privind turismul balnear, a declarat...
Iaşi: CJAS a alocat bani pentru tratamentul bolnavilor cu HIV/SIDA Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Iaşi a alocat banii necesari tratamentelor pacienţilor cu HIV/SIDA până la sfârşitul anului, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, prof.univ.dr Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Sf. Parascheva.
Iaşi: Asociaţia bolnavilor cu afecţiuni hepatice ar putea acţiona în instanţă CJAS Reprezentanţii filialei ieşene a Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO) intenţionează să acţioneze în instanţă Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iaşi pentru îngrădirea dreptului la viaţă a celor 500 de persoane diagnosticate cu hepatită cronică, ce aşteaptă de...
Iaşi: Peste 500 de carduri de sănătate vor fi distribuite celor care au nevoie de dializă Peste 500 de carduri de sănătate vor fi distribuite de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iaşi, în perioada 18-37 iulie, asiguraţilor incluşi în programul naţional de dializă.
Iaşi: CJAS verifică medicii dacă au plecat sau nu la muncă în străinătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Iaşi a început un control în spitalele din judeţ pentru a vedea câţi medici au plecat la muncă în străinătate.
Iaşi: Spitalele de Recuperare şi 'C. I. Parhon', preluate de Primărie Un singur consilier local ieşean s-a abţinut luni de la aprobarea transferului Spitalului Clinic de Recuperare şi al Spitalului Clinic 'Dr. C. I. Parhon' de la Ministerul Sănătăţii la administraţia locală.