Cele mai citite
 


Premierea concursului "Un tânăr cu autism, coleg cu mine?"
marţi, 7 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 7 aprilie /Agerpres/ - Fundaţia "Pentru voi" organizează, joi seara, la Mall Timişoara, festivitatea de premiere a concursului "Left is right - Un tânăr cu autism, coleg cu mine?".

"Participanţii la eveniment vor avea ocazia să afle mai multe informaţii despre autism şi vor putea admira lucrările tinerilor înscrişi în concursul de creaţie "Left is right", a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei "Pentru voi".

Premierea este prilejuită de Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, stabilită pe data de 2 aprilie de Naţiunile Unite. AGERPRES/(Iulia Petre)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ziua internaţională de conştientizare a autismului Ziua Internaţională de conştientizare a autismului (World Autism Awareness Day) este marcată anual la nivel mondial la 2 aprilie, cu scopul de a dinamiza eforturile mondiale de promovare a unei mai bune înţelegeri a autismului şi de a creşte nivelul de informare al publicului larg privind nevoile speciale...
Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului (documentar) Ziua mondială de sensibilizare faţă de autism a fost decisă de către Adunarea Generală a ONU, prin Rezoluţia 62/139, adoptată la 18 decembrie 2007, fiind propusă de reprezentanţii statului Qatar şi sprijinită de către toate statele membre.
Bacău: Asociaţia olandezo-română "Betania" a marcat Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului Asociaţia olandezo-română "Betania", care desfăşoară de 18 ani, în judeţul Bacău, acţiuni de caritate şi susţinere a persoanelor cu dizabilităţi, a marcat Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului prin manifestări organizate la Arena Mall din municipiul Bacău în parteneriat cu firma gazdă.
Ziua Internaţională a Conştientizării Autismului, marcată marţi în Capitală Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, stabilită de Organizaţia Naţiunilor Unite în urmă cu cinci ani, se marchează pe 2 aprilie.
Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului se marchează pe 2 aprilie Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, stabilită de Organizaţia Naţiunilor Unite în urmă cu 5 ani, se marchează pe 2 aprilie, se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei pentru Drepturi şi Resurse pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autist.
Părinţii copiilor cu TSA pot găsi psiho-terapeuţi cu ajutorul platformei Autism Connect Prima platformă care oferă informaţii utile părinţilor copiilor cu tulburări din spectrul autist (TSA) şi îi ajută să ia legătura cu specialişti în domeniu a fost lansată, joi, la Palatul Parlamentului, în cadrul unui eveniment organizat de Asociatia Help Autism, în parteneriat cu Asociaţia de Terapie...