Cele mai citite
 


Actriţa Zsa Zsa Gabor va fi operată la 93 de ani
marţi, 20 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Celebra actriţă Zsa Zsa Gabor /93 ani/, care a fost spitalizată sâmbătă în urma unui accident la domiciliu, va fi operată luni la şold, informează AFP, citând o declaraţie a agentului acesteia.
'Medicii au decis să recurgă la o intervenţie chirurgicală pentru a-i înlocui şoldul' fracturat în urma unei căderi, a informat John Blanchette. 'Operaţia va dura patru ore şi va începe luni, la ora 6. Este o intervenţie dificilă la 93 de ani', a adăugat agentul, exprimându-şi îngrijorarea.

Sâmbătă seara, în timp ce se afla în casa ei de la Bel Air, un cartier select din vestul Los Angeles-ului, actriţa îşi 'privea emisiunea favorită la televizor, 'Jeopardy', când a sunat telefonul. Ea a încercat să ajungă la telefon şi a căzut', a precizat Blanchette.

Intervenţia va avea loc la Ronald Reagan University of California Medical Center, unde a fost spitalizată în stare gravă.

Zsa Zsa Gabor, Miss Ungaria în 1936 şi venită să-şi încerce şansa la Hollywood, a interpretat roluri în zeci de filme şi seriale televizate, între care 'Moulin Rouge' al lui John Houston în 1972, dar este cunoscută mai ales pentru scandalurile, stilul ei de viaţă extravagant şi cele nouă mariaje ale sale. Ea a fost victima unui grav accident de maşină în 2002, care a lăsat-o paralizată parţial, deplasându-se într-un scaun cu rotile. Dna Gabor a suferit de asemenea un atac cerebral în 2005.

Ultimul ei soţ, prinţul german autoproclamat Frederic von Anhalt /el afirmă că a fost adoptat - adult - de o prinţesă germană/ este de asemenea un personaj neobişnuit. El a revendicat, între altele, paternitatea fiicei Annei Nicole Smith după moartea mamei şi s-a lansat la începutul anului 2010 într-o campanie pentru a fi ales guvernator al Californiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un pacient în stare gravă şi-a revenit total prin terapie trombolitică la UPU Oradea Un bărbat de 51 de ani cu accident vascular cerebral ischemic, hemiplegie pe partea dreaptă a corpului şi infarct miocardic şi-a revenit total în doar câteva ore prin terapia trombolitică aplicată la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul Judeţean din Oradea, primul din ţară care o practică...
Zsa Zsa Gabor se reface după operaţia suferită Soţul actriţei Zsa Zsa Gabor, prinţul Frederic von Anhalt, a declarat că soţia sa se simte bine după operaţia suferită luni, la şold, în urma unui accident produs la domiciliu, şi îşi va relua cât de curând locul în fotoliu pentru a urmări emisiunea sa preferată, 'Jeopardy', informează Associated Press...
Caraş-Severin: Prima intervenţie chirurgicală din Reşiţa prin laparoscopie urologică La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a avut loc, vineri, prima intervenţie chirurgicală realizată prin metoda 'laparoscopie urologică', aparatura fiind achiziţionată prin finanţarea acordată de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin.
Iaşi: Victima unui accident rutier a născut la Spitalul de Neurochirugie O echipă de obstetricieni şi neonatologi de la maternitatea Cuza Vodă, condusă de dr. Elena Mihălceanu, s-a deplasat, marţi după amiaza, la Spitalul de Neurochirurgie pentru a efectua o intervenţie chirurgicală în timpul căreia a încercat să salveze viaţa fătului unei tinere, victimă a unui accident...
Dolj: La Spitalul Filiaşi s-a efectuat prima intervenţie chirurgicală laparoscopică, sub supravegherea prof.dr.Irinel Popescu La Spitalul Orăşenesc din Filiaşi s-a efectuat, marţi, prima intervenţie chirurgicală laparoscopică, aceasta fiind supravegheată de prof.dr.Irinel Popescu, care a acordat sprijin în dotarea spitalului cu o trusă laparoscop provenită dintr-o donaţie din partea firmei Karl Storz.
Premieră chirurgicală, la Spitalul Bagdasar Arseni O echipă de medici de la Spitalul "Bagdasar Arseni", condusă de neurochirurgul Jean Ciurea, a efectuat la începutul acestei săptămâni o intervenţie chirurgicală în premieră în România la o pacientă cu distonie primară complexă cervicală şi axială, operaţia constând în introducerea unui electrostimulator...