Cele mai citite
 


Iaşi: 20 de persoane afectate de căldură au solicitat asistenţă medicală
marţi, 20 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul persoanelor care au necesitat luni asistenţă medicală specializată din cauza temperaturilor foarte ridicate a ajuns la 20, a anunţat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Dr. Tudor Ciuhodaru a arătat că majoritatea acestor persoane au afecţiuni cardiace şi hipertensive şi au necesitat asistenţă medicală în UPU, luni dimineaţă.
Coordonatorul UPU a precizat că este vorba de pacienţi cu vârste cuprinse între 12 şi 59 de ani, care au ajuns la spital din cauza stărilor lipotimice, afecţiunilor cardiace, alergiilor solare şi insolaţiei provocate de temperaturile de peste 30 de grade Celsius.
Conform acestuia, după terapie de suport şi simptomatică, pacienţii au solicitat externarea.
Alţii au necesitat asistenţă de urgenţă pentru afecţiuni acute ale căilor respiratorii legate de expunerea la aerul condiţionat reglat la temperaturi joase, a mai spus Ciuhodaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Personalul medical de la Urgenţe, dispus să ofere asistenţă sinistraţilor Personalul medical de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi îşi arată disponibilitatea de a lucra, în timpul liber, şi în zonele afectate de inundaţii.
Iaşi: Peste 100 de persoane internate la UPU, în Ajunul Crăciunului Aproximativ 100 de persoane au avut nevoie în Ajunul Crăciunului de asistenţă medicală la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Iaşi: 50 de persoane au ajuns marţi la spital din cauza caniculei Numărul persoanelor care au nevoie asistenţă medicală specializată a crescut în ultimele zile la Iaşi din cauza temperaturilor foarte ridicate, numai în cursul zilei de marţi 50 de persoane necesitând îngrijiri medicale.
Iaşi: Tot mai mulţi oameni ai străzii îşi caută adăpostul în spitale, din cauza gerului Iaşi, 17 dec /Agerpres/ - Oamenii fără locuinţe ajung în număr tot mai mare la spitalele ieşene solicitând asistenţă medicală, o mâncare caldă şi un pat unde să se odihnească, în această perioadă extrem de friguroasă, informează corespondentul AGERPRES.
Un număr mare de ieşeni şi-au petrecut revelionul la spital Aproape 100 de persoane au avut în noaptea dintre ani nevoie de asistenţă medicală de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul Clinic de Urgenţă 'Sf.Ioan' din Iaşi.
Tudor Ciuhodaru: Comasarea spitalelor 'Sf. Ioan' şi 'Sf. Spiridon' din Iaşi îngreunează rezolvarea urgenţelor Comasarea spitalelor clinice de urgenţă 'Sf. Ioan' şi 'Sf. Spiridon' din Iaşi, prevăzută de Ministerul Sănătăţii, nu va conduce la creşterea calităţii actului medical, ci doar la temporizarea rezolvării terapeutice a urgenţelor, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, deputat independent...