Cele mai citite
 


Botoşani: Zeci de persoane ajunse la spital din cauza caniculei
marţi, 20 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Zeci persoane au avut nevoie, luni, de îngrijiri medicale, din cauza temperaturilor de peste 30 de grade înregistrate la Botoşani.
Medicii de la ambulanţă şi cei de la Unitatea de la Unitatea de Primire a Urgenţelor susţin că adresabilitatea pacienţilor, pe fondul căldurii, a crescut semnificativ.
'Numărul solicitărilor la ambulanţă a crescut şi pe fondul creşterii temperaturilor de afară. Unii nu ţin cont de temperatura de afară şi li se face rău fie în piaţă, fie pe stradă şi se solicită ambulanţa. În condiţiile în care numărul de maşini este limitat, avem dificultăţi în a trimite ambulanţe la solicitări', a afirmat medicul Mihai Muraru de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.
Cei mai afectaţi sunt bolnavii cu afecţiuni cronice, care nu pot suporta căldurile excesive. La spital au ajuns, de asemenea, şi cinci tinere, care ieşit duminică la plajă şi au făcut exces de expunere la soare.
Potrivit măsurătorilor efectuate de Staţia meteo din municipiul Botoşani, luni la amiază se înregistrau 32 de grade Celsius.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
Botoşani: Un pacient transportat cu ambulanţa a agresat o asistentă Un bărbat în vârstă de 38 de ani a agresat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi a distrus geamurile autospecialei de salvare.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Botoşani: Trei ambulanţe şi un microbuz au rămas înzăpezite Trei autospeciale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani au rămas înzăpezite, duminică după-amiază, pe drumurile judeţene afectate de viscol, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei judeţene de Drumuri şi Poduri, Romeo Caciuc.
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.