Cele mai citite
 


Prahova: Peste 70% dintre copiii neimunizaţi, vaccinaţi anti-TBC
marţi, 20 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 70% dintre cei aproximativ 2.300 de nou-născuţi care rămăseseră restanţi la vaccinarea împotriva TBC au fost recuperaţi, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, dr. Dan Decebal.
Potrivit acestuia, până la data de 15 iulie au primit doza de vaccin 1.642 de copii dintre cei restanţi, fiind imunizaţi, de asemenea, 247 de bebeluşi născuţi în cursul lunii iulie.
Judeţul Prahova a primit 28.000 de doze de vaccin anti-TBC, acesta fiind stocul până la sfârşitul anului 2010.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Necesarul de doze de vaccin împotriva tuberculozei pentru nou-născuţi este asigurat până la sfârşitul anului În judeţul Brăila au ajuns dozele de vaccin BCG împotriva tuberculozei necesare pentru nou-născuţi până la sfârşitul anului, criza de vaccin anti-TBC luând astfel sfârşit, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.
Brăila: Criză acută de vaccin anti-TBC şi sute de nou-născuţi au rămas neimunizaţi Brăila se confruntă de o lună de zile cu o criză acută de vaccin împotriva tuberculozei, sute de nou-născuţi rămânând neimunizaţi, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţie de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.
Gorj: Sute de nou-născuţi nu au fost imunizaţi împotriva TBC Câteva sute de bebeluşi, născuţi la maternitatea Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, nu au fost vaccinaţi până în prezent împotriva tuberculozei, aceştia riscând să se îmbolnăvească, a declarat joi, pentru AGERPRES, şefa Secţiei Maternitate, Camelia Roman.
Brăila: S-au primit 4.400 doze de vaccin împotriva tuberculozei pentru vaccinarea nou-născuţilor Brăila a primit 4.400 doze de vaccin împotriva tuberculozei, pentru imunizarea inclusiv a celor aproximativ 300 de nou-născuţi care nu au beneficiat de acest vaccin la timp. Vaccinul antituberculoză lipseşte de la jumătatea lunii iunie, după cum a informat joi purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate...
Brăila: Au fost primite 2.800 de doze de vaccin anti-TBC Brăila a primit de la Ministerul Sănătăţii 2.800 de doze de vaccin anti-TBC, cantitate care acoperă necesarul până la sfârşitul anului, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.
Timiş: Începe vaccinarea anti TBC a bebeluşilor Peste 1.200 de bebeluşi, născuţi în ultimele cinci luni în Timiş şi care nu au fost imunizaţi anti TBC, din cauza lipsei vaccinului BCG, vor fi vaccinaţi, în această lună.