Cele mai citite
 


CGMB a aprobat patru proiecte cu finanţare din fonduri europene
marţi, 20 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii generali ai muncipiului Bucureşti au adoptat luni un număr de patru proiecte ce urmează a fi finanţate din fonduri europene.
Este vorba de reabilitarea, modernizarea şi echiparea a spitalelor ambulatorii 'Victor Gomoiu' şi 'Foişor', precum şi de consolidarea, restaurarea şi conservarea a două clădiri monumentale: Cesianu şi Observatorul Astronomic 'Amiral Vasile Urseanu'.
Iniţial, cele patru proiecte urmau să fie finanţate din bugetul PMB. Din cauza crizei economice, Consiliul General a votat trecerea la finanţarea din fonduri europene.
Directorul Administraţiei Spitalelor din municipiul Bucureşti, Marius Savu, a declarat că valoarea celor două proiecte de reabilitare, consolidare şi dotare a spitalelor menţionate se ridică la aproximativ 5 milioane de euro.
'Sperăm că aceste proiecte să fie depuse la Ministerul Dezvoltării şi ulterior să ajungă la Bruxelles pentru a fi aprobate', a precizat Savu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Contractul de finanţare pentru reabilitarea ambulatoriului Spitalului Judeţean Harghita, semnat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi reabilitat şi dotat din fonduri europene, după ce Consiliul Judeţean Harghita a câştigat un important proiect în cadrul Programului Operaţional Regional.
Iaşi: Şeful CJ a semnat contractul de finanţare pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului de Pneumoftiziologie Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a semnat, luni, contractul de finanţare pentru Proiectul 'Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului de Pneumoftiziologie Iaşi'.
Mureş: Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic Judeţean va fi modernizat din fonduri europene Preşedintele ADR Centru, Simion Creţu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita Emoke, au semnat, vineri, contractul de finanţare a proiectului 'Modernizarea şi Dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic Judeţean Mureş', în valoare de peste 11,2 milioane de lei.
Alba: Spitalul din Abrud, reabilitat cu fonduri europene Spitalul din oraşul Abrud va beneficia de o finanţare europeană nerambursabilă de peste un milion şi jumătate de lei pentru reabilitare şi modernizare, prin Programul Operaţional Regional.
Sălaj: Proiecte de reabilitare şi dotare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Extinderea, reabilitarea şi dotarea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, respectiv dotarea cu aparatură medicală a celei mai mari unităţi spitaliceşti din Sălaj sunt două dintre proiectele aprobate vineri de consilierii judeţeni, valoarea totală a investiţiilor...