Cele mai citite
 


Rompetrol: 20 de proiecte pe sănătate şi mediu, selectate în cadrul programului 'Împreună pentru Fiecare' 2010
marţi, 20 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Grupul Rompetrol a finalizat selecţia a 20 de proiecte din cadrul programului de responsabilitate socială 'Împreună pentru fiecare', urmând ca implementarea acestora să se desfăşoare până la sfârşitul anului 2010, bugetul alocat ridicându-se la 300.000 de dolari.
Programul CSR derulat de Rompetrol a oferit ONG-urilor, autorităţilor locale şi persoanelor cu atitudine civică şi spirit antreprenorial posibilitatea de a înscrie în perioada 9 aprilie - 13 iunie 2010 proiecte pentru dezvoltarea comunităţilor din care fac parte. Astfel, au fost înscrise şi jurizate 509 proiecte (323 sănătate şi 188 mediu), iar 13 proiecte din domeniul sănătăţii şi şapte din domeniul protecţiei mediului au fost selectate pentru implementare.
Activităţile propuse pentru proiectele din sfera sănătate vizează reabilitarea şi dotarea unităţilor care asigură servicii medicale şi activităţi de sănătate publică auxiliare în mediul rural sau urban, iar în cazul proiectelor de protecţie a mediului se referă la conservarea şi menţinerea/ îmbunătăţirea condiţiilor de mediu existente la nivel local prin diverse activităţi (amplasarea de panouri solare, construcţia de staţii de epurare ecologice, amenajări spaţii verzi etc.).
'Programul 'Împreună pentru Fiecare', deşi are doar doi ani de existenţă, a înregistrat un succes deosebit. Faţă de 89 de aplicaţii primite anul trecut, anul acesta am avut 509 solicitări din sectoarele sănătate şi mediu. Departajarea acestora a fost dificilă, deoarece toate aplicaţiile pornesc de la nevoi reale ale comunităţilor locale. Ceea ce a făcut diferenţa a fost demonstrarea capacităţii de antreprenoriat social din partea aplicanţilor, cât şi a capacităţii de catalizare a tuturor membrilor comunităţii, care sunt atât implementatori, cât şi beneficiari ai proiectelor', a declarat directorul Comunicare şi Afaceri Corporative al Grupului Rompetrol, Oana Năstase.
Proiectele câştigătoare sunt localizate în judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Constanţa, Galaţi, Hunedoara, Mureş, Sălaj, Sibiu şi municipiul Bucureşti.
Grupul Rompetrol este o companie petrolieră multinaţională, cu sediul?în Amsterdam, Olanda, cu majoritatea operaţiunilor şi activelor în Franţa, România, Spania şi Europa de Sud-Est. Principalele activităţi ale Grupului sunt în domeniile rafinare şi marketing/vânzare de produse petroliere, dar şi în operaţiuni adiţionale?- explorare şi producţie, servicii petroliere, EPCM, transport etc.
Cu operaţiuni în 12 ţări, Grupul intenţionează să devină unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa şi să obţină o poziţie consolidată în bazinul Mării Negre şi al Mării Mediterane, pentru asigurarea unui flux constant de materie primă şi produse la standarde europene, în acord cu nevoile consumatorilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ANOFM: Peste 7.300 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 10 - 16 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.380 locuri de muncă vacante pentru perioada 10 - 16 februarie, cu 1.211 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Aproape 6.100 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 13 - 19 ianuarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 6.088 de locuri de muncă vacante pentru perioada 13 - 19 ianuarie 2012, cu 2.251 mai multe decât săptămâna precedentă, informează, vineri, ANOFM.
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
Sponsorizări ISU în 2015 - Materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcţii, televizoare, hârtie igienică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a publicat marţi pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU Bucureşti Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiş, ISU Suceava şi IGSU.
ANOFM: Peste 7.700 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 24 februarie - 1 martie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.767 locuri de muncă vacante pentru perioada 24 februarie - 1 martie, cu 148 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Aproape 9.500 de locuri de muncă vacante la nivel naţional Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă are în evidenţă 9.447 de locuri de muncă vacante pentru perioada 16 - 22 martie, cu 1.965 mai multe decât în săptămâna precedentă, potrivit unui comunicat al ANOFM, remis vineri AGERPRES.