Cele mai citite
 


Medicii moscoviţi amână operaţiile planificate, din cauza căldurii
miercuri, 21 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unele spitale şi clinici din Moscova refuză, din cauza căldurii, să efectueze operaţii planificate deja, deoarece consideră că temperaturile ridicate ar putea să înrăutăţească starea de sănătate a pacienţilor, relatează, marţi, RIA Novosti.
Medicii nu amână operaţiile urgente, ci doar pe cele planificate şi doar cu acordul pacienţilor, precizează agenţia de presă.

'Încercăm să nu facem operaţii planificate şi, dacă este posibil, să le amânăm până la toamnă. Dar operaţiile urgente le realizăm în continuare', au declarat surse de la un spital de copii, citate de RIA Novosti.

Pe 16 iulie, la Moscova a fost înregistrat un nou record, după cel de acum 70 de ani, mercurul termometrelor urcând până la 33 de grade. Căldura anormală pentru această regiune persistă de trei săptămâni, iar temperatura medie este cu 7-8 grade mai ridicată decât normalul perioadei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Medicii de la SJU vor face doar operaţiile urgente; secţia ATI, ocupată cu bolnavii cu gripă Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti vor efectua, în perioada următoare, doar operaţii pentru cazurile care reprezintă urgenţe, în condiţiile în care în Secţia de Terapie Intensivă (ATI) sunt internaţi mulţi bolnavi cu gripă care au nevoie de suport ventilator, iar internările pentru...
Spitalul de Urgenţe Oftalmologice despre cazul copilului de 7 ani: Se înregistrează o ameliorare a stării ochiului Starea de sănătate a copilului de 7 ani fără acte, rănit la ochi, înregistrează o ameliorare, în urma aplicării unui tratament complex, local şi general, a anunţat, miercuri, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice, Monica Pop, prin intermediul unui comunicat remis presei.
Maramureş: O nouă sală de operaţii pentru secţia de neurochirurgie a SJU Baia Mare La Secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Baia Mare s-a dat în folosinţă, vineri, o nouă sală de operaţii la standarde moderne, realizată din fonduri proprii ale SJU şi donaţii.
Bacău: Premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă - un medic francez operează în secţia de urologie, modernizată Doctorul Patrice Brun, de la Spitalul Sens, situat lângă Paris, a efectuat, în această săptămână, mai multe operaţii din patologia urologică, premiere la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, înregistrând însă, prin prezenţa sa, şi cea dintâi participare directă a unui specialist de peste hotare la...
Operaţii amânate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia până la dotarea cu noi dezinfectanţi Mai multe operaţii programate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, unde a fost constatată o probă neconformă, au fost amânate, fiind efectuate doar urgenţele, până la dotarea unităţii cu noi dezinfectanţi. Directorul medical al unităţii a declarat că miercuri se va relua activitatea normală...
Ceaiul de mentă vă ajută să faceţi faţă furtunilor magnetice Moscova, 28 feb /Agerpres/ - Deşi unele indispoziţii sunt generate de schimbarea bruscă a vremii, organismul uman este mult mai expus furtunilor magnetice decât variaţiilor de temperatură. Furtunile magnetice, despre care se vorbeşte atâr de mult în ultima vreme în contextul erupţiilor solare, sunt deosebit...