Cele mai citite
 


Tineri medici, premiaţi pentru rezultate deosebite, în cadrul unei gale
miercuri, 21 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tinerii medici vor fi premiaţi pentru rezultatele deosebite în cadrul ''Galei Tinerilor Medici'', eveniment organizat de PaginaMedicala.ro în 10 noiembrie, la Teatrul Nottara.
''Am creat acest concept pentru că există un număr mare de astfel de profesionişti care tratează foarte mulţi pacienţi în condiţii dificile de lucru, conduc proiecte complexe de cercetare cu ecou mondial, au o activitate deosebită în străinătate şi se implică în campanii sociale. Pe ei ne-am propus să-i premiem. Pe mulţi dintre tinerii medici cu performanţe deosebite i-am cunoscut datorită activităţii lor în PaginaMedicala.ro: scriu articole ştiinţifice, ne prezintă proiectele lor, se implică în rezolvarea unor teste clinice, ne ţin la curent cu noutăţile medicale. Scopul nostru este să descoperim şi alţi tineri medici remarcabili şi să-i aducem în atenţia publicului'', a declarat, marţi, Alexandru Biţă, managerul PaginaMedicala.ro.
Premiile vor fi oferite pentru cercetare, asistenţă medicală, implicare socială şi învăţământ.
''Performanţa nu are vârstă. Ea te evidenţiază atunci când ştiinţa, profesionalismul se îmbină cu spiritul de învingător. Omagierea tinerilor trebuie să fie însoţită de măsuri care să îi determine să se afirme în ţară şi să nu fie nevoiţi să ia drumul exilului. O acţiune de competiţie şi de recunoaştere a activităţii lor poate constitui un suport moral pentru implicarea tinerilor în a-şi construi singuri destinul şi a nu lăsa pe alţii să îi determine să fie o nouă generaţie de sacrificiu'', a subliniat, la rândul său, prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România.
De asemenea, în cadrul Galei vor fi acordate şi premii speciale pentru întreaga activitate medicală. Vârsta maximă a medicilor premiaţi va fi 40 de ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: S-a deschis conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' Conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' s-a deschis vineri, la Teatrul 'Maria Filotti' din Brăila, în prezenţa preşedintelui Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoae şi a sute de medici de diverse specialităţi din ţară şi din străinătate.
Norina Forna: Beneficiile directivei europene privind asistenţa medicală transfrontalieră pot fi uriaşe Intrarea în vigoare a directivei europene privind asistenţa medicală transfrontalieră va aduce beneficii medicilor dentişti din România, informează Societatea Română de Reabilitare Orală.
GALA OAMENII TIMPULUI INTERVIU/Norina Consuela Forna: Performanţa înseamnă profesionalism dus până la rang de sacrificiu Prof. univ. dr. Norina Consuela Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Gr.T.Popa'' din Iaşi, a primit în cadrul Galei Oamenii Timpului, eveniment care s-a desfăşurat sâmbătă seara pe scena Naţionalului ieşean, premiul la categoria "Sănătate",...
Vasile Astărăstoae: Suntem pe ultimul loc în UE la numărul de medici la mia de locuitori (interviu) Preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), Vasile Astărăstoae, a vorbit, într-un interviu acordat AGERPRES pe 22 septembrie, despre finanţarea sistemului de sănătate, despre numirile la conducerea spitalelor, dar şi despre migraţia medicilor peste hotare.
Preşedintele CMR,Vasile Astărăstoae: Medicii pleacă să lucreze în străinătate pentru că nu mai suportă atmosfera din România Preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), Vasile Astărăstoae, a declarat, joi, la Constanţa, că 11.200 de medici români figurau la data de 1 ianuarie 2012 că lucrează în ţările dezvoltate ale OECD, iar în următoarele trei luni alţi 1.014 medici au plecat în străinătate, în primul rând ''pentru...
Brăila: Conferinţă naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală', la a IX-a ediţie 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' este titlul conferinţei naţionale care se va desfăşura la Brăila, în perioada 11-12 octombrie şi va reuni medici de diverse specialităţi din toată ţara, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri, AGERPRES, de Societatea Medicilor de Familie...