Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii: Aproximativ 400 de angajaţi din DSP-urile din ţară vor fi disponibilizaţi
miercuri, 21 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat, marţi, la Vaslui, că 400 dintre actualii angajaţi ai Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară vor fi disponibilizaţi în perioada următoare.
'De la toate direcţiile din ţară vor pleca circa 400 de angajaţi. De la fiecare DSP vor pleca doi directori adjuncţi. Urmează să stabilim criteriile în baza cărora vor fi întocmite noile organigrame', a afirmat Attila Cseke.
Potrivit ministrului Sănătăţii, în prezent, procesul de descentralizare este realizat la nivelul întregii ţări în procent de 90 la sută, Attila Cseke dând asigurări că niciun spital judeţean nu va fi închis, indiferent de decizia autorităţilor judeţene în ceea ce priveşte preluarea acestor unităţi.
În ceea ce priveşte procesul de vaccinare a bebeluşilor, Attila Cseke a precizat că, în prezent, sunt în derulare licitaţiile. 'La această dată este în derulare procesul de licitaţii. Trebuie să aşteptăm să treacă şi perioada contestaţiilor peste care nu putem trece. Eu sper ca, în cel mult trei săptămâni, să fie rezolvată şi problema vaccinurilor', a spus Attila Cseke.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a dat asigurări că datoriile spitalelor vor fi plătite Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a dat asigurări marţi, la Vaslui, că datoriile spitalelor înregistrate până la data de 31 martie a.c. vor fi plătite în cursul lunii august.
MS a solicitat autorităţilor locale finalizarea preluării spitalelor Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, le-a solicitat autorităţilor locale din municipiile Arad şi Caransebeş şi celor ale judeţelor Vaslui şi Vrancea, să finalizeze procedurile pentru încheierea protocoalelor de predare - primire a spitalelor.
Attila Cseke, ministrul Sănătăţii: Nu există pericol de epidemie de gripă în România Nu există pericolul izbucnirii unei epidemii de gripă în România, a dat asigurări, miercuri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
Attila Cseke: Nu se închid spitale, dar se vor reorganiza după descentralizare Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat joi, la Oradea, că el nu a vorbit niciodată de închiderea unor spitale, dar că, după descentralizare, autorităţile locale sunt cele care vor hotărî unde şi cum vor avea loc reorganizări ale acestora.
Vaslui: MS va împuternici o persoană să ocupe temporar funcţia de manager la Spitalul de Urgenţă Prefectura Vaslui a anunţat marţi că la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) va fi împuternicită de către ministrul sănătăţii Attila Cseke o persoană care să ocupe provizoriu funcţia de manager al instituţiei sanitare.
Vaslui: Două spitale din judeţ se vor desfiinţa Autorităţile sanitare din judeţul Vaslui au fost înştiinţate marţi de ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, că două spitale din judeţ vor fi transformate în azile de bătrâni.