Cele mai citite
 


Călăraşi: Încă 122 de copii au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei
miercuri, 21 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alţi 122 de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până acum împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi, marţi, în cadrul campaniei de recuperare, în centrele din judeţul Călăraşi, a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Potrivit acesteia, miercuri, va continua vaccinarea copiilor din mediul rural.
Tot miercuri, la centrul de vaccinare din ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi continuă vaccinarea copiilor cu domiciliul actual în municipiul Călăraşi şi comuna Vîlcelele.
Pentru copiii care se vaccinează în altă parte decât la medicul de familie de care aparţin, anterior prezentării la centrele de vaccinare cei mici vor fi examinaţi de medicii de familie de care aparţin, iar la prezentarea copilului la centrul de vaccinare este obligatoriu ca părinţii sau aparţinătorii să deţină bilet de trimitere simplu pe care sintagma?'se poate vaccina BCG' semnifică faptul că s-a efectuat examinarea copilului şi starea clinică şi antecedentele vaccinale permit recuperarea la vaccinare.
Din data de 15 iulie şi până în prezent, la nivelul judeţului, potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Călăraşi, au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei 445 de copii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Peste 320 de copii au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei Peste 320 de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi în campania de recuperare derulată în centrele din judeţul Călăraşi.
Călăraşi: Peste 780 de copii din judeţ, vaccinaţi împotriva tuberculozei Un număr de 782 de copii care nu au fost imunizaţi împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi de la începutul campaniei de recuperare până în prezent în centrele din judeţul Călăraşi, informează într-un comunicat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Călăraşi.
Călăraşi: Campanie de vaccinare antituberculoză a copiilor neimunizaţi până acum Campania de vaccinare a copiilor născuţi în intervalul ianuarie-iunie şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei va începe joi în judeţul Călăraşi.
Călăraşi: Peste 530 de copii din judeţ, vaccinaţi împotriva tuberculozei Peste 530 de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi în campania de recuperare, în centrele din judeţul Călăraşi.
Călăraşi: Alţi 100 de copii din judeţ, vaccinaţi împotriva tuberculozei Alţi o sută de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi joi în campania de recuperare, în centrele din judeţ, informează joi printr-un comunicat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Călăraşi.
Călăraşi: Peste 130 de copii au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei Călăraşi, 15 iul /Agerpres/ - Peste 130 de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi, joi, în centrele din judeţul Călăraşi.