Cele mai citite
 


Cristina Iordăchel, noul director al CJAS
miercuri, 8 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Suceava, 8 aprilie /Agerpres/ - Noul preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava este democrat-liberalul Cristina Iordăchel.

In conformitate cu ordinul preşedintelui CNAS, urmare a promovării concursului organizat, Cristina Iordăchel este numită, începând cu data de 6 aprilie 2009, în funcţia de preşedinte - director general al CJAS Suceava, pentru un mandat de patru ani.

Mandatul presupune organizarea, conducerea şi administrarea la nivel local a CJAS Suceava, precum şi gestionarea patrimoniului şi a mijloacelor materiale şi băneşti ale acesteia, în condiţiile realizării unui management eficace şi de calitate, mandatul fiind exercitat în baza contractului de management.

In termen de 15 zile de la data numirii, Cristina Iordăchel va depune la CNAS un nou plan de management, adaptat condiţiilor specifice ale CJAS Suceava. AGERPRES/(Silvia Marcu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: CJAS are un nou director, numit cu delegaţie de CNAS Casa Judeţeană de asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava are un director, numit de Casa naţională de asigurări de Sănătate (CNAS), a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al CJAS Suceava, Anda Sălăgean.
Suceava: Soţia deputatului PNL Alexandru Băişanu a câştigat concursul de director al CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava are un nou director în persoana medicului stomatolog Adela Băişanu, care a câştigat concursul susţinut la CNAS. Băişanu a candidat singură, după ce medicul generalist Ciprian Văcăreanu, manager regional de vânzări la o firmă de medicamente, nu s-a...
Preşedinte CJAS Buzău: Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002 Preşedintele - director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Buzău, Corneliu Vasilescu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES. că, 'practic, Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002, când o serie de atribuţii au trecut la alte instituţii de stat şi niciun...
Suceava: Bugetul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, suplimentat cu 10% CNAS a suplimentat cu 10% bugetul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava pentru acest an, respectiv cu 36.044.220 lei, a declarat, vineri, directorul CJAS Suceava, Adela Băişanu.
Suceava: CJAS a semnat acte adiţionale la contractele cu furnizorii de servicii medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a încheiat pentru luna aprilie acte adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale cu furnizorii care se aflau în contract cu instituţia, în baza adresei CNAS ce are în vedere prevederile Contractului...
Iaşi: CJAS a distribuit 530 de carduri de sănătate celor care au nevoie de dializă Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iaşi au distribuit în luna iunie 530 de carduri de sănătate asiguraţilor incluşi în programul naţional de dializă.