Cele mai citite
 


La UMF Bucureşti sunt 3,5 candidaţi pe un loc
joi, 22 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti, anul acesta sunt 3,5 candidaţi pe un loc, mai mult ca în anii anteriori, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prof. dr. Florian Popa, rectorul UMF.
'Sunt admişi 26 de olimpici care intră fără examen. Concurenţa rămâne la medicină generală, iar la farmacie sunt mai puţini candidaţi faţă de alţi ani', a spus rectorul UMF Bucureşti.
La medicină generală sunt 3,5 candidaţi pe loc, la dentară - 3,3 candidaţi pe loc, la farmacie - 2,9 candidaţi pe loc, la asistente medicale - 1,4 candidaţi pe loc, la tehnică dentară - 3,2 candidaţi pe loc.
'Numărul candidaţilor înscrişi la medicină este de 2.426', a precizat dr. Florian Popa, care a adăugat că primele rezultate la probele scrise se vor da pe loc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Rectorul UMF, Florian Popa: La Medicină au fost ocupate toate locurile La Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" au fost ocupate toate locurile bugetate scoase la concurs şi nu va mai fi o a doua sesiune, a declarat joi, pentru AGERPRES, prof. dr. Florian Popa, rectorul instituţiei.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Peste 4500 de candidaţi vor susţine examenul de admitere la UMF 'Carol Davila' din Bucureşti
Rectorul UMF, Florian Popa: Anul acesta sunt cei mai mulţi candidaţi de după 1989 Numărul candidaţilor pentru examenul de admitere din acest an la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti este de 3.012 iar numărul locurilor bugetate este de 769.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti Admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti
Rezidenţiat la UMF 'Carol Davila' Bucureşti - 1.875 de candidaţi Un număr de 1.875 de candidaţi s-au înscris la concursul pentru admiterea în rezidenţiat la UMF "Carol Davila" din Bucureşti în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, examen care va avea loc duminică şi este organizat de Ministerul Sănătăţii.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti s-a încheiat