Cele mai citite
 


Bani pentru modernizarea Spitalului Judeţean
miercuri, 8 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Focşani, 8 aprilie /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sfântul Pantelimon” din Focşani va fi modernizat cu fonduri de la Banca de Dezvoltare, a anunţat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan.

Acesta a declarat că s-au purtat discuţii cu ministrul Sănătăţii, care a aprobat alocarea a 86 milioane de euro pentru modernizarea celei mai mari unităţi medicale din Vrancea.
El a mai arătat că următoarea etapă este pregătirea cadrelor medicale pentru spitalele din judeţ.

„Va trebui să rezolvăm şi problema comportamentului personalului medical. Va trebui să mai rezolvăm şi problema deficitului de medici, sau cel putin să identificăm şi să-i determinăm pe unii dintre medicii din Vrancea să-şi recunoască propriile limite. Atunci când sunt cazuri care îi depăşesc, să trimită oamenii acolo unde există competenţă şi unde vieţile lor pot fi salvate. Ca şef al administraţiei publice judeţene, m-am saturat de oamenii care mor cu zile în spitalele din Vrancea”, a mai spus Oprişan. AGERPRES/ (AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Marian Oprişan solicită demisia ministrului Cseke Attila Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan (PSD) a solicitat, joi, demisia ministrului sănătăţii, Cseke Attila, ca reacţie a declaraţiilor acestuia conform cărora administraţiile judeţene din Dolj şi Vrancea nu au alocat fonduri spitalelor.
Ministrul Sănătăţii i-a chemat la discuţii pe medicii demisionari de la Spitalul Floreasca (surse) Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, i-a chemat miercuri seară la discuţii pe medicii demisionari de la Spitalul Floreasca din Capitală, au precizat, pentru AGERPRES, surse medicale.
Vrancea: Consiliul Judeţean a alocat 100.000 lei pentru repararea acoperişului de la Spitalul Judeţean Consilieri judeţeni din cadrul Consiliului Judeţean Vrancea au aprobat marţi, în cadrul unei şedinţe de îndată, aprobarea sumei de 100.000 de lei pentru repararea acoperişului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani prăbuşit în această inundaţie ca urmare a căderilor masive...
Vrancea: Proiect pentru modernizarea Spitalului Judeţean din Focşani Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, Constantin Mîndrilă, a anunţat că planul său pentru 2013 este modernizarea unităţii spitaliceşti, în prezent lucrându-se la un proiect pentru obţinerea de fonduri europene.
Eugen Nicolăescu: 15 mai - finalizarea procesului de reorganizare a direcţiilor de sănătate şi caselor judeţene (interviu) Reorganizarea şi restructurarea direcţiilor de sănătate publică şi a caselor judeţene va fi făcută până la data de 15 mai, urmând să plece efectiv în şomaj cel mult 4, 5 - 6% din angajaţi, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.
Nicolăescu: Modernizarea Spitalului "Bagdasar" se va finaliza în septembrie, după şase ani şi jumătate Lucrările de modernizare la Spitalul Clinic "Prof. Dr. D. Bagdasar" se vor finaliza în septembrie, după şase ani şi jumătate, a afirmat vineri ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, la dezbaterea proiectului de buget al Ministerului pentru anul 2013.