Cele mai citite
 


La ediţia 2010 a Life Ball s-au strâns 1,5 milioane de euro pentru lupta împotriva SIDA
vineri, 23 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La a 18-a ediţie a Life Ball de la Viena, spectacol extravagant organizat în sprijinul luptei împotriva SIDA, care a avut loc sâmbăta trecută, s-au strâns 1,5 milioane de euro, destinaţi asociaţiilor de ajutorare a bolnavilor, au anunţat joi organizatorii, citaţi de AFP.
Fondurile vor fi împărţite: o jumătate va merge la asociaţiile austriece care se ocupă de circa 15 000 de persoane bolnave de SIDA, iar cealaltă jumătate, la organizaţii internaţionale. Anul trecut s-au strâns, la acest eveniment, 1,47 milioane de euro. 'Dacă vremea n-ar fi fost aşa rea, poate suma ar fi fost mult mai mare', a spus organizatorul Life Ball, Gery Keszler.

Mii de persoane, cu costume care de care mai originale, au venit la acest spectacol gigant din faţa clădirii primăriei. O furtună i-a făcut pe organizatori să oprească spectacolul de pe scenă, la care participau fostul preşedinte american Bill Clinton şi actriţa Whoopi Goldberg, şi piaţa s-a golit.

Organizat tradiţional în luna mai, Life Ball a fost decalat anul acesta pentru a se desfăşura înaintea deschiderii Conferinţei mondiale asupra SIDA, care se va ţine până vineri la Viena.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Viena: A 21-a ediţie a Life Ball de luptă împotriva sida a avut ca temă 1001 de nopţi Mii de persoane au participat sâmbătă seară, la Viena, într-un decor din 1001 de nopţi, la a 21-a ediţie a Life Ball de luptă împotriva sida, alături de celebrităţi ca fostul preşedinte american Bill Clinton, cântăreţul Elton John şi actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan, transmite AFP.
Fondul mondial de luptă împotriva SIDA, tuberculozei şi paludismului aşteaptă mari contribuţii la Conferinţa de la Montreal Comunitatea internaţională doreşte să strângă miliarde de dolari pentru a accelera lupta împotriva SIDA, tuberculozei şi paludismului şi să reafirme la sfârşitul acestei săptămâni, la Montreal, obiectivul privind eradicarea acestor epidemii până în anul 2030, semnalează AFP.
Fondul mondial de luptă împotriva SIDA, tuberculozei şi paludismului speră să acopere 85% din nevoi în 2016 Fondul mondial de luptă împotriva SIDA, tuberculozei şi paludismului speră ca, până în 2016, să poată îngriji 85% dintre persoanele care au nevoie de tratament, a afirmat vineri directorul executiv al Fondului, Mark Dybul, potrivit AFP.
Life Ball împotriva SIDA de la Viena a adunat suma de 1,9 milioane de euro Cea de a 19-a ediţie a celui mai mare eveniment european de luptă împotriva SIDA care s-a desfăşurat sâmbătă la Viena a permis adunarea a 1,9 milioane de euro, au anunţat miercuri organizatorii, citaţi de AFP.
Actorii luptă împotriva SIDA la Cannes Janet Jackson, Brooke Shields, Sharon Stone, Gwen Stefani, Michelle Yeoh, Milla Jovovich şi Patrick Dempsey vor participa la gala amFAR, a anunţat miercuri fundaţia pentru lupta împotriva SIDA înfiinţată de Liz Taylor, care organizează această gală în timpul Festivalului de la Cannes, potrivit AFP.
Rolul important al tinerilor în lupta împotriva SIDA, subliniat de prinţul Harry şi Elton John Prinţul Harry şi cântăreţul britanic Elton John au subliniat joi, la a 21-a Conferinţă internaţională asupra SIDA, organizată în Africa de Sud, rolul esenţial al tinerilor în lupta împotriva pandemiei, transmite AFP.