Cele mai citite
 


La mai multe facultăţi ale UMF Bucureşti au fost ocupate toate locurile bugetate
vineri, 23 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Toate locurile bugetate de la Facultatea de Medicină au fost ocupate, cea mai mare notă obţinută la examenul de miercuri, la locurile bugetate, fiind 10 şi ultima medie 7,30, a declarat joi, pentru AGERPRES, prof. dr. Florian Popa, rectorul Universitatea de Medicină şi Farmacie Bucureşti.
Pentru locurile cu taxă se pot înscrie cei care au obţinut 50 de puncte în perioada următoare. Înscrierile vor avea loc până pe 6 august, comisia centrală de admitere le va lua în discuţie şi lista finală se va publica pe 1 septembrie.
La Medicină dentară au fost ocupate toate locurile bugetate, media maximă a fost 10 şi cea minimă 6,60, situaţia este asemănătoare pentru locurile cu taxă.
La Farmacie, de asemenea, au fost ocupate toate locurile bugetate, media maximă a fost 10, iar cea minimă 6,20. Cei care vor să se înscrie pentru locurile cu taxă vor proceda la fel ca cei de la medicină generală.
La Facultatea de moaşe şi asistenţi medicali, au fost ocupate, de asemenea, toate locurile bugetate, media maximă a fost 8, iar minima 4,4.
'La alte specialităţi cele 50 de locuri repartizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului nu au fost toate ocupate, ci numai 21 şi se va organiza o nouă sesiune în perioada următoare. Specialităţile Tehnică dentară, Asistent farmacie, Tehnică farmaceutică, Radiologie sunt specialităţi reglementate prin procesul Bologna', a explicat rectorul.
Nu s-au mai ocupat toate locurile nici la Institutul de Medicină Militară. Candidaţii care nu au intrat la buget şi au obţinut de la nota 5 în sus trebuie să meargă la Institutul de Medicină Militară şi să se înscrie pentru testele specifice pentru a ocupa celelalte locuri rămase libere.
'În anul acesta, la UMF au fost 795 de locuri bugetate pentru care s-au înscris 2.426 de candidaţi, ceea ce înseamnă 3,5 candidaţi pe loc', a spus prof. dr. Florian Popa.
Rectorul UMF Bucureşti a precizat că joi, la ora 13,00, se vor afişa rezultatele la sediul fiecărei facultăţi şi până vineri, la ora 12,00, se aştepată contestaţiile, iar după analizarea acestora rezultatele rămân definite.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UMF 'Carol Davila': Aproximativ 3.200 de candidaţi s-au înscris pentru admitere Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti anunţă că 3.168 de candidaţi s-au înscris pentru concursul de admitere ce va avea loc luni în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, precum şi la Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală (FMAM).
Mai multe locuri de la buget la UMF 'Carol Davila'; examenul de admitere - pe 24 iulie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" organizează pe 24 iulie examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă pentru 2013 - 2014, anul acesta fiind alocate de la buget mai multe locuri, şi anume 900, faţă de 800 de locuri anul trecut.
Peste 3.200 de candidaţi susţin examenul de admitere la UMF 'Carol Davila' din Bucureşti La examenul de admitere pentru cele patru facultăţi din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti care va avea loc miercuri, 25 iulie, s-au înscris 3.237 de candidaţi, informează într-un comunicat de presă instituţia de învăţământ.
UMF Cluj organizează admitere pentru facultăţile de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" începe luni înscrierile pentru admitere, care va avea loc în data de 25 iulie 2016, pentru trei programe de studiu.
Iaşi: Aproximativ 2000 de locuri la UMF Gr. T. Popa, în anul universitar 2016-2017 Aproximativ 2000 de locuri sunt scoase la admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa din Iaşi pentru anul universitar 2016-2017, examenele fiind de tip grilă.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti Admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti